GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΤΕΛΗ ΡΙΤΒΑΝ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ

Μετά την ανάρτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την συνάντηση και το αίτημα που του μετέφεραν ο Δήμαρχος Τσέπελης και...


Μετά την ανάρτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την συνάντηση και το αίτημα που του μετέφεραν ο Δήμαρχος Τσέπελης και ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν για την βελτίωση των αγροτικών δρόμων στα Πομακοχώρια, εμείς παρά τις διαφωνίες μας θα στηρίξουμε το αίτημά τους.

Οι αγροτικοί δρόμοι στα Πομακοχώρια θα πρέπει να βελτιωθούν, να γίνουν νέα έργα και χαιρόμαστε μάλιστα που οι δυο Δήμαρχοι Μύκης και Ξάνθης προσκάλεσαν τον Υπουργό να πάει στην Ορεινή περιοχή και να γνωρίσει από κοντά τους Έλληνες Πομάκους.

Που χρειάζονται την στήριξη της Ελληνικής πολιτείας, όπως και φυσικά και οι ακρίτες της Ορεινής περιοχής της Σταυρούπολης.

Και φυσικά καλό είναι να πάρουν μαζί τους και τον επίσημο Μουφτή Ξάνθης Χεμσερή Νεζντέν για να φανεί ξεκάθαρα για μια ακόμη φορά ότι η σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνει έντονη σημασία στην ισοπολιτεία και ισονομία Χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια