GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα γιορτινά η Ξάνθη και η αγορά της, τη στιγμή που οι Ξανθιώτες δηλώνουν αδυναμία οικονομικής ρευστότητας και θα αρκεστούν στα απολύτως απαραίτητα για τις γιορτές

Η Ξάνθη φόρεσε τα γιορτινά της και κάπως ομόρφυνε, μιας και τα λαμπιόνια καταφέρνουν να καλύψουν την ασχήμια που δημιουργούμε εμείς οι κάτοι...


Η Ξάνθη φόρεσε τα γιορτινά της και κάπως ομόρφυνε, μιας και τα λαμπιόνια καταφέρνουν να καλύψουν την ασχήμια που δημιουργούμε εμείς οι κάτοικοι της πόλης, αλλά και την όποια αδυναμία των αρμοδίων για να διατηρήσουν ταυτόχρονα όλα τα σημεία της Ξάνθης καθαρά.

Η αγορά περιμένει να πάρει μια ανάσα πριν την εκπνοή του χρόνου, όμως οι Ξανθιώτες δηλώνουν αδυναμία οικονομικής ρευστότητας, η οποία θα είναι ικανή για να στηρίξει δυνατά την αγορά της Ξάνθης, τη στιγμή που με όποιον και αν κάνεις κουβέντα, το πρώτο πράγμα που θα σου πει είναι, πως ο σχεδιασμός του είναι για τα απολύτως απαραίτητα, μιας και δεν αντέχει για παραπάνω έξοδα.

Μέσα σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα οι Ξανθιώτες πορεύονται με τις μηχανές στο φουλ, για να καταγράψουν στη ζωή τους ακόμα μια δύσκολη χρονιά που φεύγει και να υποδεχθούν με όση αισιοδοξία μπορεί ο κάθε ένας, τη νέα χρονιά που έρχεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια