GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΔΕΥΑΞ: Με 5 λευκά και μία ψήφο υπέρ (του έξω φρενών Προέδρου Ι. Καμαρίδη), πέρασαν (!!!) οι "δικηγόροι"!

  Μέλος του Δ.Σ. στον Ι. Καμαρίδη:Λειτούργησες απο δόλο, δεν θα πάμε φυλακή εμείς για σένα! Δικαιώθηκε η Μαρία Λυκίδου στην ΑΓΩΓΗ της κατά ...

 

Μέλος του Δ.Σ. στον Ι. Καμαρίδη:Λειτούργησες απο δόλο, δεν θα πάμε φυλακή εμείς για σένα! Δικαιώθηκε η Μαρία Λυκίδου στην ΑΓΩΓΗ της κατά της ΔΕΥΑΞ!

Πάντως Σύμφωνα με το Άρθρο 96 
Παράγραφος 5 η λευκή ψήφος θεωρείται αρνητική ψήφος!

Με τη μεσολάβηση του Νομικού της εταιρείας Στέργιου Γιαλάογλου που από σφόδρα πολέμιος του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ σήμερα το μεσημέρι και "πέρασε" (;) η "εξουσιοδότηση" για την εκπροσώπηση των δικηγόρων, για την προσφυγή του "φωτογραφικού" ευρωπαϊκού διαγωνισμού των 10 εκατ. ευρώ της επιχείρησης που όπως είναι γνωστό, απέρριψε το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και ψήφισαν λευκό υπό τις...κραυγές και απειλές του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη ότι "θέλουν την ζημία της εταιρείας...", πέντε μέλη και συγκεκριμένα οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Φανουράκης, Γιάννης Ζερενίδης, Τόλης Ελευθεριάδης (συμμετείχε με τηλεδιάσκεψη) Σουά αλλά και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Μούρκας και μόνο ένας, ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης που ψήφισε ... υπέρ του....εαυτού του!!!


Στην ουσία δηλαδή οι "5" δείχνουν την "έξοδο" στον Ιπποκράτη Καμαρίδη, λέγοντάς του, κατέβα με το ψηφοδέλτιο του Πεντζουρίδη ή με το ψηφοδέλτιο Λύρατζη-Σάββα Μελισσόπουλου!!!

Σημειώνεται οτι απουσίαζαν απο την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ οι δημοτικοί σύμβουλοι Φάνης Παπαδάκης και η μονίμως άφαντη Ελισσάβετ Παυλίδου και που και πάλι δεν ενημέρωσε την αναπληρωματική της στο Δ΄Σ!!!
Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ απαντώντας στις κραυγές και απειλές του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη του είπε ευθέως, "δεν θα πάμε εμείς φυλακή για σένα...λειτούργησες από δόλο στο συγκεκριμένο διαγωνισμό και γι' αυτό απορρίφθηκε"

Σύμφωνα με τον κώδικα πάντως, η λευκή ψήφος λογίζεται ως αρνητική ψήφος!

Κώδικας Δήμων κ Κοινοτήτων
Άρθρο 96
Παράγραφος 5

5. Αν κάποιο μέλος του συμβουλίου αρνηθεί ψήφο ή δώσει λευκή ψήφο, λογίζεται ως παρόν κατά τη συνεδρίαση και τόσο η άρνηση όσο και η λευκή ψήφος λογίζονται ως αρνητικές ψήφοι.

-Δηλαδή ο Ιπποκράτης Καμαρίδης χρειάζονταν άλλες 4 ψήφους θετικές για να περάσει το θέμα των "δικηγόρων" και όχι μόνο μία, την δική του!!!

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΛΥΚΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΔΡΕΒΑΝΟΥ

Αποκλειστικές πληροφορίες του "Μ" αναφέρουν επίσης ότι βγήκε η απόφαση και δικαιώνεται και η Μαρία Λυκίδου σε αγωγή της κατά της ΔΕΥΑΞ και του πρώην Πρόεδρου Μαρίνου Σδρέβανου (σ.σ. Σύντομα θα έχουμε πλήρες ρεπορτάζ και για το συγκεκριμένο θέμα). Μάλιστα την περίοδο εκείνη ήταν υπέρ της Μαρίας Λυκίδου ο Ιππποκράτης Καμαρίδης ως αντιπολίτευση, ενώ με το που έγινε Πρόεδρος, μετατράπηκε σε...αδυσώπητο διώκτη της!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια