GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δωρεά προς τους Εθελοντές Αιμοδότες της Ξάνθης, για την Χριστουγεννιάτικη Αιμοδοσία της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου

  Ευχαριστούμε το ανδρόγυνο Δήμου Yonka και Θωμάς για την προσφορά τους προς τους εθελοντές αιμοδότες της Ξάνθης. Να είστε γεροί να αγαπάτε ...

 Ευχαριστούμε το ανδρόγυνο Δήμου Yonka και Θωμάς για την προσφορά τους προς τους εθελοντές αιμοδότες της Ξάνθης. Να είστε γεροί να αγαπάτε και να προσφέρετε παιδιά.

Το πρωί της Παρασκευής παραλάβαμε διακόσια είκοσι κιλά μανταρίνια κλημεντίνες από την Άρτα, από την περιοχή Καλομόδια, κατευθείαν κομμένα από τα δέντρα. Τα Καλομόδια είναι ένας μικρός οικισμός νοτιοδυτικά της πόλης της Άρτας, απέχων απ’ αυτή περίπου 9 χιλιόμετρα. Σήμερα ο πληθυσμός ανέρχεται στους 298 μόνιμους κατοίκους (απογραφή του 2011) με κύρια ασχολία τους την γεωργία και κτηνοτροφία.Το έδαφος χαρακτηρίζεται έφορο, με κύριες καλλιέργειες: πορτοκάλι, μανταρίνι, ακτινίδιο, τριφύλλι, καλαμπόκι και διάφορα κηπευτικά. Επίσης λειτουργεί και μια μικρή βιομηχανία χυμοποίησης πορτοκαλιών

Είκοσι πέντε κιλά μανταρίνια διατέθηκαν στο Γηροκομείο της καρδιάς μας “Ο Μέγας Βασίλειος” ώστε να ευφρανθούνε οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας. Η υπόλοιπη ποσότητα θα διατεθεί στους εθελοντές αιμοδότες που θα προσέλθουν στην Ολοήμερη Χριστουγεννιάτικη Αιμοδοσία της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης από τις 09:00πμ έως και τις 17:00μμ.

Ευχαριστούμε και τον επαγγελματία οδηγό και εθελοντή αιμοδότη μας κ. Μουμίν Μουσταφάογλου Dalikeris Tataris Tatar (Dalikeris O Mimis) ο οποίος μετέφερε τα μανταρίνια από τη Θεσσαλονίκη έως την Ξάνθη και τα ξεφόρτωσε κιόλας για λογαριασμό μας. Τις ευχές μας και σε σένα Μουμίν να είσαι υγιής και να βοηθάς και να προσφέρεις.

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά να έχετε αγαπημένοι.





Δεν υπάρχουν σχόλια