GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Γυναίκα που κυριαρχεί στις φαντασιώσεις και προτιμήσεις είναι σε ηλικία 20+: Η Γυναίκα που θέλουν όλοι οι άντρες

  Η κοπέλα που περπατά στον δρόμο και κάνει όλους τους άντρες να την προσέξουν, η γλυκιά σερβιτόρα που κερδίζει τον θαυμασμό μιας αντροπαρέα...

 

Η κοπέλα που περπατά στον δρόμο και κάνει όλους τους άντρες να την προσέξουν, η γλυκιά σερβιτόρα που κερδίζει τον θαυμασμό μιας αντροπαρέας, το κορίτσι που κοιτούν όλοι στο γραφείο ή στη σχολή. Είναι όλες όμορφες, αλλά τι έχουν κοινό εκτός από την προσοχή των αντρών;

Σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχει ένας τύπος γυναίκας που θέλουν όλοι οι άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας. Ποιος είναι αυτός;

Ο ιδρυτής της διαδικτυακής σελίδας OKCupid για online dating συμπέρανε ότι η γυναίκα που ψάχνουν όλοι οι άντρες είναι η… 20αρα!

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, αν και σύμφωνα με την έρευνα όλοι οι άντρες ακόμα και όσοι είναι άνω των 30 ετών, ψάχνουν ιδανικά για το όμορφο 20χρονο κορίτσι που θα τους ερωτευθεί. «Οι γυναίκες που είναι για παράδειγμα, 28 ετών, ψάχνουν άντρες συνομήλικους που είναι γοητευτικοί ή το πολύμέχρι 40 ετών» λέει ο Christian Rudder του OKCupid τονίζοντας ότι δεν συμβαίνει το ίδιο με τους άντρες.

Οι άντρες δεν ‘επιτρέπουν’ στον εαυτό τους να εξιδανικεύσουν μια κοπέλα που είναι μεγαλύτερη από 20-21 ετών, αφού όπως λέει και ο επικεφαλής της έρευνας «από τη στιγμή που κλείνεις τα 22, είσαι ουσιαστικά λιγότερο γοητευτική από μια 20χρονη, σύμφωνα με την έρευνα».

Καλά νέα για τις 20χρονες, όσες μικροδείχνουν, αλλά και όλες τις υπόλοιπες που ψάχνουν άντρες που δεν κολλάνε σε ‘ανούσια’ πράγματα, όπως η ηλικία, αλλά αντιθέτως ενδιαφέρονται για την ομορφιά και την προσωπικότητα των γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια