GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εορταστικό ωράριο… 11 του μηνός η πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη με ανοιχτά μαγαζιά

Νίκος Τσάβας: «Η κίνηση στα μαγαζιά μέχρι και σήμερα είναι υποτονική. Οι έμποροι προσδοκούν, πλέον, στις χριστουγεννιάτικες αγορές για ανάκα...

  • Νίκος Τσάβας:
  • «Η κίνηση στα μαγαζιά μέχρι και σήμερα είναι υποτονική. Οι έμποροι προσδοκούν, πλέον, στις χριστουγεννιάτικες αγορές για ανάκαμψη της αγοράς»


Ανοιχτά καταστήματα θα έχουμε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου λειτουργίας της τοπικής μας αγοράς, με τους καταστηματάρχες να ελπίζουν σε αύξηση της αγοραστικής κίνησης.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να κάνουν τη βόλτα τους στα καταστήματα των εμπορικών δρόμων από τις 11 το πρωί της Κυριακής έως και τις 3 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί ότι, ήδη, στο κλίμα των εορτών κινούνται τα καταστήματα, με τους καταστηματάρχες να αισιοδοξούν για την αγοραστική κίνηση των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ενώ, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για το 2022 φέρνει και δύο Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά, στις 11 και στις 18 του τρέχοντος μηνός.

Δυστυχώς, όμως, υποτονική παραμένει η κίνηση στην αγορά, με τους εκπροσώπους του εμπορίου να προσδοκούν τη βελτίωση της ζήτησης από την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να κινηθούν τα διαθέσιμα εμπορεύματα. Το κρύο και ο βροχερός καιρός που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες δεν βοηθάνε καθόλου την κατάσταση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει για το θέμα ο Ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, κύριος Νίκος Τσάβας, «η κίνηση στα μαγαζιά μέχρι και σήμερα είναι υποτονική. Οι έμποροι προσδοκούν, πλέον, στις χριστουγεννιάτικες αγορές για ανάκαμψη της αγοράς».

Σύμφωνα με τον ίδιο, στα καταστήματα της πόλης υπάρχει ποικιλία σε ποιοτικά εμπορεύματα και μάλιστα σε τιμές προσαρμοσμένες σε όλα τα βαλάντια.


Δεν υπάρχουν σχόλια