GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χ. ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ για προϋπολογισμό: Μεγάλα ψέματα... Μηδενικά αποτελέσματα»!!! Ψηφίστηκε με 11 ψήφους!

Ο τελευταίος προϋπολογισμός της δημοτικής αρχής, του κ. Τσέπελη, αντικατοπτρίζει πλήρως τα τρία τελευταία χρόνια της διοίκησης τους, δηλαδή ...


Ο τελευταίος προϋπολογισμός της δημοτικής αρχής, του κ. Τσέπελη, αντικατοπτρίζει πλήρως τα τρία τελευταία χρόνια της διοίκησης τους, δηλαδή μεγάλες υποσχέσεις, δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και μηδενικό αποτέλεσμα για τους δημότες, γι αυτό άλλωστε και τον καταψηφίσαμε.
Και ενώ η διοίκηση του Δήμου Ξάνθης, πανηγυρίζει για την ψήφιση του... με 12 ψήφους!!! επί συνόλου 41 Δημοτικών Συμβούλων και 25 παρόντων, ταυτόχρονα ακόμα και οι αριθμοί, τους διαψεύδουν πανηγυρικά.

Αν αφαιρεθούν μισθοί και πάγια έξοδα λειτουργίας, βασικές προμήθειες και συντηρήσεις, η αναπτυξιακή αποτύπωση του προϋπολογισμού είναι μηδενική και αφορά απλώς προμήθειες, απευθείας αναθέσεις, μισθοδοσίες και τις πάγιες δαπάνες ενός Δήμου.

Συγχαίρουμε τις υπηρεσίες γιατί, είναι πραγματικός άθλος να μπορούν ακόμα να λειτουργούν και να συντάσσουν προϋπολογισμό, αλλά η υλοποίηση του, είναι «αλλουνού παππά, ευαγγέλιο».

Υλοποίηση, που μπορεί να επιτευχθεί, χωρίς Δήμαρχο και αντιδημάρχους, απλά με ένα μέτριο προς κακό διαχειριστή.

Στον προϋπολογισμό του 2023 βλέπουμε να απουσιάζουν στοχευμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη και στους οικισμούς, για την αστική ασφάλεια πολιτών, τη διαχείριση αδέσποτων, τη συντήρηση δημοσίων χώρων, τη δημιουργία υποδομών, τη σχολική στέγη.

Απουσιάζουν, η υλοποίηση ενός επιχειρησιακού προγράμματος για τον τουρισμό, η θεσμοθέτηση πολιτιστικών γεγονότων ικανών να προσελκύσουν επισκέπτες και να τονώσουν την τοπική αγορά, η ουσιαστική άσκηση κοινωνικής πολιτικής, η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, τα αιτήματα από τους Προέδρους των 10 τοπικών κοινοτήτων του Δήμου.

Η απερχόμενη διοίκηση του κ. Τσέπελη δεν μπορεί να μιλάει για ανάπτυξη γιατί, αντί να δημιουργεί νέες υποδομές και ν’ ανοίγει ορίζοντες…, κλείνει. Οι συμπολίτες μας βλέπουν παντού…, μόνο εγκατάλειψη!!!

Έργα από το 2019 που δεν τελειώνουν ποτέ, έργα όπως, οι διανοίξεις, οι κυκλικοί κόμβοι, η είσοδος της πόλης, για το κυκλοφοριακό, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, σχολικοί δακτύλιοι, πάρκινγκ, δημοτική αγορά, καπναποθήκες, γέφυρες, πλατείες, πεζοδρόμια, ποδηλατοδρόμοι, κλπ που απλά δεν ξεκίνησαν ποτέ...

Είναι δυστυχώς επίσης, ένας προϋπολογισμός που δεν προσθέτει τίποτα στην προοπτική δημιουργίας επιπρόσθετων εσόδων στο δήμο, αλλά ούτε και στη προοπτική εντάξεων σε χρηματοδοτικά εργαλεία, σε ευρωπαϊκά προγράμματα κλπ. Μηδέν και στο «Τρίτσης».

Δεν προσθέτει τίποτα στην θωράκιση του δήμου από το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ούτε προσθέτει κάτι στην προώθηση πολιτικών που θα βελτιώνουν συνεχώς την κοινωνική ευημερία και καθημερινότητα των πολιτών.
  • Την ώρα του απολογισμού, απλά κρύβονται. Όχι για πολύ ακόμη…
  • Η πολιτική τους, που μέσα σε 3,5 χρόνια, μας γύρισε 30 χρόνια πίσω... τελειώνει.
  • Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, σε όλους!!!
Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος
  • Επικεφαλής 
  •  «ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» 
  •  π. Πρώην Δήμαρχος Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια