GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σήμερα στην Αθήνα (11.30), η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αλέξανδρου Κοντού, "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ"

    Το νέο βιβλίο του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλέξανδρου Κοντού με τίτλο “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ” (εκδόσεις Μ...

  

Το νέο βιβλίο του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλέξανδρου Κοντού με τίτλο “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ” (εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ) θα παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ. στην Αίθουσα «Ερμής» του ΕΒΕΑ Ακαδημίας 7, 6ος όροφος Αθήνα.
Και οι εισηγητές και παρουσιαστές είναι φυσικά ξεχωριστοί ενώ την εκδήλωση έχουν προσκληθεί προσωπικότητες απ' όλους τους χώρους.

Σημειώνεται ότι την εισαγωγή του βιβλίου έγραψε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

1. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης, πρώην Υπουργός , Αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου

2. Χρήστος Αυγουλάς Ομότιμος Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Γεν. γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και διεθνών σχέσεων ΥΠΑΑΤ,

3. Ανδρέας Δημητρίου Πρόεδρος Α.Π.Σ Ι. «Η Πίνδος Αντιπρόεδρος ΕΘΕΑΣ

4. Νίκος Φιλιππίδης δημοσιογράφος Mega, εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς……


Το βιβλίο αναφέρεται φυσικά και στις μεγάλες προσπάθειες του Ξανθιώτη πολιτικού και πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για την δρομολόγηση και υλοποίηση του Μεγάλου Αρδευτικού έργου για τον κάμπο του Νομού Ξάνθης, αλλά και τις προτάσεις του για την Αγροτική Ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜΘ που είχαν παραδοθεί και στην Πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής Ντόρα Μπακογιάννη και καταγράφηκαν στο επίσημο Πόρισμα που κατατέθηκε και εγκρίθηκε από την Βουλή των Ελλήνων.

Ένα βιβλίο, που γράφει πλέον την δική του ιστορία (σ.σ. Τα γραπτά κείμενα ντοκουμέντο πάντα μένουν....) και θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση και στη Ξάνθη στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

Σίγουρα σήμερα στην Αθήνα, θα είναι μια από τις πλέον συγκινητικές στιγμές της ζωής του Αλέξανδρου Κοντού η παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο, “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ” (εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ).

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στη Ξάνθη.

Καλοτάξιδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια