GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



TAΞΙΔΙ ΓΙΑ... ΔΥΟ! 2.640 ευρώ σε Μπούτο - Αμβροσιάδη για να πάνε «ταξιδάκι» στις Βρυξέλες!

Τίποτα δεν ήταν τελικά τυχαίο με την «παραποίηση» των πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης για να αυξήσει η παράταξη Τσέπελη τα μέλη τη...


Τίποτα δεν ήταν τελικά τυχαίο με την «παραποίηση» των πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης για να αυξήσει η παράταξη Τσέπελη τα μέλη της στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ και να «αλωνίζει» ο γιατρός!
Ο Μπούτος «παραίτησε»» την Ελένη Χατζηγεωργίου ενώ ήταν τακτικό μέλος στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ ως... αναπληρωματικό, για να μπει... τακτικό, υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Τσέπελη και να μείνει η αντιπολίτευση, μόνο με τον Παπαδάκη!

Ένας δεν «αρκούσε» να πάει ως εκπρόσωπος του Δήμου στις Βρυξέλες, προφανώς σε κάποια Τουριστική έκθεση, αλλά έπρεπε να πάνε... «παρέα»!

Έτσι λοιπόν, οι δημότες της Ξάνθης εν καιρώ κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ισχύουν για τους απλούς θνητούς, σίγουρα όμως όχι για τους... αυτοδιοικητικούς! Που ζουν τώρα που μπορούν τα... μεγαλεία τους με ξένα λεφτά!!!

Αφού μπορεί, ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης, να μην έχει να επιδείξει ούτε ένα έργο, αφού όπως φαίνεται και από τον προϋπολογισμό του 2022, μόνο αυτός θα κατάφερνε όσο... τίποτα, λεφτά ωστόσο για ταξίδια ο Δήμος διαθέτει και άφθονα μάλιστα!!!

Σύμφωνα λοιπόν με δυο αποφάσεις του Δήμαρχου Τσέπελη που υπογράφει ο Φανουράκης, ο Δήμος Ξάνθης πληρώνει συνολικά 2.640 ευρώ για οδοιπορικά και εκτός έδρας στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Μπούτο και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας, για να πάνε ταξιδάκι στις... Βρυξέλες το ίδιο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις αποφάσεις 607 και 608 της 25/11/2022!!!

Ήτοι 1.240 ευρώ για τον Γιάννη Μπούτο και 1.400 ευρώ για τον Πάνο Αμβροσιάδη! Σύνολο 2.640 ευρώ!!!

(σ.σ. Τελικά φίλε Πρόεδρε Γιάννη Μπούτο, τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά με την... συνειδητή «παραποίηση» των πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου όπου έγινε δεκτή η παραίτηση της Ελένης Χατζηγεωργίου ως αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ. της Δ.Σ της ΔΕΥΑΞ, ενώ αυτή ήταν... τακτικό! Μπορεί να μην κατεβαίνεις εκ νέου με τον Τσέπελη στις δημοτικές εκλογές του 2023, αλλά ως Πρόεδρος, έπαιξες όλα τα «παιχνίδια» του με... απαράμιλλο θάρρος και... ευσυνειδησία ! Κι αν ακόμη βρίσκεσαι στις Βρυξέλες και δεν γύρισες ... καλά να περάσεις!).



Δεν υπάρχουν σχόλια