GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δημοσκόπηση Pulse: Η ακρίβεια «καίει» τους πολίτες – Στις 7 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ!

Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με ένα ποσοστό 7% σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρι...


Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με ένα ποσοστό 7% σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Οι πολίτες σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της dimoskopisiPulse επιθυμούν αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές ενώ μοιρασμένοι είναι για το πότε επιθυμούν να στηθούν κάλπες.

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η Νέα Δημοκρατία έχει ποσοστό 33%, έναντι 26% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 11,5%, ενώ στο 5,5% βρίσκεται το ΚΚΕ και στο 4% η Ελληνική Λύση, ενώ το ΜεΡΑ25 συγκεντρώνει ποσοστό 3%

Στα θέματα εμπιστοσύνης για τα θέματα της οικονομίας και την ανάπτυξης καθώς και για τα εξωτερικής πολιτικής και ενεργειακής κρίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται στα θέματα διαφάνεια.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα ποιος μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα θέματα οικονομίας και ανάπτυξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ποσοστό 35%, ο Αλέξης Τσίπρας 26%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 10% και κανένας από τους τρεις 24%.

Στα θέματα εξωτερικής πολιτικής ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ποσοστό 43%, ο Αλέξης Τσίπρας 26%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 6% και ο κανένας το 20%.

Στο θέμα της ενεργειακής κρίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 35% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 27% και ο Νίκος Ανδρουλάκης με 8% ενώ ο κανένας έχει ποσοστό 24%.

Στο κομμάτι για την διαφάνεια και ποιος μπορεί να την αντιμετωπίσει καλύτερα ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 28% και ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 27%, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 12% ενώ ο κανένας έχει ποσοστό 26%.

Όσο για το τι «καίει» τους πολίτες, οι αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα και τρόφιμα είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα ενώ ακολουθούν κατά σειρά η εγκληματικότητα, τα ελληνοτουρκικά, το μεταναστευτικό και οι υποκλοπές.

Ειδικότερα στην ερώτηση «πόσο σας απασχολούν σήμερα» τα μεγαλύτερα ποσοστά καταλαμβάνει η ακρίβεια. Συγκεκριμένα κατά 88% οι αυξήσεις στο ρεύμα, 87% οι αυξήσεις στα καύσιμα, 86% οι αυξήσεις στα τρόφιμα,76% η εγκληματικότητα, 71% τα ελληνοτουρκικά, 58% το μεταναστευτικό και το 47% οι υποκλοπές.























Δεν υπάρχουν σχόλια