GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


NA ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ η απορριπτική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα δυο έργα της ΔΕΥΑΞ!!!

  ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΙ Ο Γ. ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ

 


ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΙ Ο Γ. ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ
Είναι πρωτοφανές το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ να απορρίπτει με απόφασή του δυο έργα που δόθηκαν ναι μεν με Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, αλλά τα πήραν δυο εταιρείες της Κομοτηνής! Έργα ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ!

*Καραμπινάτη παρανομία! Αντί να ενημερώσει τα μέλη της ΔΕΥΑΞ ο Πρόεδρος για την ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Ελεγκτικού, ζητούσε να εγκρίνουν... νέο Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας για έργο!

Αίσθηση 8 μποφόρ προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του «Μ» για την πολύκροτη έκτακτη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου όπου μετά την ομοβροντία αντιδημάρχων μελών του Δ.Σ. της επιχείρησης ότι θα καταψηφίσουν ως ΠΑΡΑΝΟΜΟ το 7ο θέμα, αναγκάστηκε τελικά ο Πρόεδρος Ι. Καμαρίδης να αποσύρει όλα τα... θέματα της ημερήσιας διάταξης!

(σ.σ. Και θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης που αφορά και πάλι έργο εκατομμυρίων και το έφερε στις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας! Φυσικά βαρύτατη ευθύνη για όλα αυτά φέρουν και οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΞ που τα υπέγραψαν!)

ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Το περίεργο της συνεδρίασης; Ενώ όφειλε ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης να κοινοποιήσει και να μνημονεύσει μάλιστα την ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Ελεγκτικού Συνεδρίου ενώ θα έπρεπε να είναι παρόν εκεί και ο Νομικός της εταιρείας για να ενημερώσει αλλά και να προστατέψει τα μέλη...!


Αυτός όχι μόνο την αποσιώπησε, αλλά... αρνιότανε ότι υπάρχει απορριπτική απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΙΟΥ μέχρι που τον «ξεδόντιασε» ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μανώλης Φανουράκης και του την... πέταξε στα μούτρα διαψεύδοντάς τον!!!

Κι όμως εκ του Νόμου είχε ΥΠΟΧΡΕΩΣH να ενημερώσει τα μέλη και να τους κοινοποιήσει την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου!!!

Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην όλη ιστορία εμπλέκονται και οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΞ που τα υπέγραψαν όλα!

(σ.σ. Αλήθεια η σιωπούσα πρώην διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ Μαρία Λυκίδου που "βρίσκεται" εξαφανισμένη μετά τις λιποθυμίες του καλοκαιριού 2021; )

ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΓΓΕΛΛΙΔΗΣ


Το περίεργο της ιστορίας; Για τα συγκεκριμένα έργα όταν εγκρίθηκαν από το πρόγραμμα Τρίτης στο παρελθόν την περίοδο που πήγαινε στην κόντρα, είχε αναφερθεί και ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Τσεγγελίδης πολλούς μήνες νωρίτερα, ο οποίος ενώ βγήκε ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ τότε κατά του γιατρού και του Δήμαρχου ..."Φωνής της Αμερικής" με δημόσιες δηλώσεις, στη συνέχεια ΚΑΤΑΠΙΕ την γλώσσα του!!!

Ακόμη κι όταν τον χαρακτήρισε σε μια επίδειξη θράσους, μικροεργολάβο ο Ιπποκράτης Καμαρίδης!!! Κάνοντας «περιοδεία» συνεντεύξεων σε φιλικά του ΜΜΕ και στο Δημοτικό ραδιόφωνο!!!

Φυσικά είναι πρωτοφανές το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ να απορρίπτει με απόφασή του δυο έργα της ΔΕΥΑΞ που δόθηκαν ναι μεν με Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, αλλά τα πήραν δυο... εταιρείες της Κομοτηνής! Έργα ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ και οι υπόλοιπες έμειναν απ’ έξω!

Ο Πρόεδρος του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Ιωάννης Σαρμάς έχει υποχρέωση να ελέγξει όλα έργα της ΔΕΥΑΞ και κυρίως τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη στην γνωστή εταιρεία με τις off shore στην Κύπρο!

Αλλά και να τον ελέγξει γιατί αντί ως Πρόεδρος να ενημερώσει τα μέλη της ΔΕΥΑΞ για την ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Ελεγκτικού Συνεδρίου ζητούσε να εγκρίνουν... νέο Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας για έργο!

Υπενθυμίζουμε τι επακριβώς έγραφε το 7ο με θέμα:

«Έγκριση 5ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γεωτρήσεων και Αντλιοστασίων Ύδρευσης και Αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Ξάνθης»!


-Νέο πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού για έργο που ήδη... απορρίφθηκε!

Κύριε Πρόεδρε του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ να δώσει την απορριπτική απόφασή σας σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης!

-Προκειμένου να ενημερωθεί και ο λαός, για τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη του...

(σ.σ. Μιλάμε για έργο περίπου 11 εκατ. ευρώ)!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια