GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Nέο "χτύπημα" Φανουράκη! Με Τσέπελη. Κώστα Κουρτίδη, Στάμο, Πουτακίδη, Μ. Αμοιρίδη με σεφ τον Αντώνη Πασχάλη!

  Το παρόν το γνωρίσαμε και το ζούμε.....ιδού και το....μέλλον της Ξάνθης! Την Σοφία Ψωμά απαραίτητα την άλλη φορά....Ζούμε για να την....&...

 


Το παρόν το γνωρίσαμε και το ζούμε.....ιδού και το....μέλλον της Ξάνθης! Την Σοφία Ψωμά απαραίτητα την άλλη φορά....Ζούμε για να την...."ζούμε"!
Νέο "χτύπημα¨του αντιδήμαρχου Ξάνθης και επικεφαλής του Προεκλογικού αγώνα του Δήμαρχου Τσεπελη Μανώλη Φανουράκη, αφού με τίτλο, " Η παρέα γράφει την ιστορία...Η ισχύς εν τη ενώσει", παρουσιάζει ως υποστηριχτές τους, τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη, τον γνωστό μεγαλοεργολάβο και ιδιοκτήτη των περίφημων "βοσκότοπων" Στάμο Τριμίτζιο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο ΑΜΘ Μιχάλη Αμοιρίδη, τον στενό συνεργάτη και φίλο του Ανδρέα Γκλαβίνη Ηλία Πουτακίδη κλπ να εντάσσονται πλήρως μαζί τους!!!

Η είδηση; Μα..σεφ και "αρχιμάγειρος" της καμπάνιας Τσέπελη, εμφανίζεται ο διευθυντής του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, Αντώνης Πασχάλης με...ποδιά και ανάλογο ύφος!

'Ετσι απο το ...προπολεμικό σύνθημα με τίτλο "Ισχύς εν τη Ενώσει..." του 2019 με "τρίο" τους Τσέπελη, Σπύρο Τσιλιγγιρη και...Νίκο Ευφραιμίδη (πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης), την θέση του τελευταίου πήρε πλέον ο νυν ... Αντιπεριφερειάρχης Ξανθης Κώστα Κουρτίδης.

Φαντάζομαι ότι το επόμενο τραπέζι θα συμπεριλαμβάνει επιτέλους τους Χασάν Ολού Φερτούν, Μάκη Δάγκα και φυσικά την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά που απουσιάζει "ανεπίτρεπτα" από ένα τόσο μεγάλο επιτελείο θαυμαστών και υποστηριχτών...!

Υπενθυμίζουμε το παλιό ιστορικό παρόμοιο μήνυμα του Φανουράκη στο fb αμέσως μετά τις εκλογές του 2019!

Η ΙΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ...!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια