GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Hχηρό παρόν στην Filoxenia έδωσε η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης

  Hχηρό παρόν με έμφαση στην ενδυνάμωση του εσωτερικού τουρισμού που είναι ο σημαντικός τροφοδότης της περιοχής, έδωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ συμμ...

 


Hχηρό παρόν με έμφαση στην ενδυνάμωση του εσωτερικού τουρισμού που είναι ο σημαντικός τροφοδότης της περιοχής, έδωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ συμμετέχοντας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Filoxenia.

Με μότο «μια αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα,» «μια καρδιά που χωράει όλη την Ελλάδα,» η Περιφέρεια ΑΜΘ ανέδειξε τα πλεονεκτήματα της περιοχής ενώ είχε σημαντικές συναντήσεις τόσο με αρμοδίους του τουρισμού όσο και με την πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού ΑΜΘ κ. Αθ. Τσώνης, «τις επόμενες ημέρες η Περιφέρεια ΑΜΘ αναμένεται να προχωρήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ένα πιλοτικό πρότζεκτ με τίτλο «ανθισμένες λεβάντες» που θα αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Εβρου , καθώς η περιοχή διαθέτει λιβάδια λεβάντας, οπότε σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας προγραμματίζουμε να διοργανώσουμε ένα μεγάλο event .»

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Περιφέρεια ΑΜΘ κρατά ακόμη έναν παρθένο χαρακτήρα, δηλαδή δεν έχει αλλοιωθεί από τα μεγάλα μοντέλα τουρισμού που υπάρχουν αυτήν την στιγμή σε άλλες περιοχές της Ελλάδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει υψηλή ποιότητα, υψηλή παροχή υπηρεσίας.»

Να σημειωθεί ότι αυτές τις ημέρες στο Σουφλί, το Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα, ξεναγούνται τα μεγαλύτερα tour operator της Πολωνίας, της Ιταλίας και της Τουρκίας.

  • Φιλικός προορισμός για ποδήλατα η Αλεξανδρούπολη

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: “…Στάση στο περίπτερο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επιδεικνύοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για την περιοχή μας, έκαναν επίσης, η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου, ο Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ. Δημήτρης Φραγκάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Λουτρών Ελλάδας Μάρκος Δανάς.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Bike Friendly Forum, συμμετείχε σε παράλληλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» με τη συμμετοχή της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, όπου αναλύθηκε η χρήση του ποδηλάτου ως ήπιου μέσου μετακίνησης των τουριστών όλων των ηλικιών και κάθε οικονομικής επιφάνειας. Ο δήμαρχος παρουσίασε όλες τις ενέργειες και δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον Δήμο Αλεξανδρούπολης τα τελευταία τρία χρόνια για την ανάπτυξη της ποδηλατικής κουλτούρας και την ενίσχυση της χρήσης του ποδηλάτου ως φιλικού προς το περιβάλλον μέσου και τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας για τους λάτρεις του ποδηλάτου”

Δεν υπάρχουν σχόλια