GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το χρυσό βραβείο για την συσκευασία και το όνομά τους απέσπασαν τα “The Grecials” στα Best Packaging Awards 2022…

  Τα νέα υψηλής ποιότητας προϊόντα της ΣΕΚΕ ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς στην ελληνική και διεθνή αγορά!

 


Τα νέα υψηλής ποιότητας προϊόντα της ΣΕΚΕ ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς στην ελληνική και διεθνή αγορά!

Το χρυσό βραβείο για την συσκευασία και το όνομά τους απέσπασαν τα “The Grecials” στα Best Packaging Awards 2022.

Τα νέα υψηλής ποιότητας προϊόντα της ΣΕΚΕ, που είναι επιλεγμένα από μικρούς παραγωγούς που καλλιεργούν την ελληνική γη με πάθος και αφοσίωση στην ποιότητα, την αγνότητα και την παράδοση ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς στην ελληνική και διεθνή αγορά! Η ιστορία της Μεσογειακής Διατροφής ξεκινά στην Ελλάδα.


Τι είναι όμως τα «GRECIALS»; Είναι όλα τα αγνά, υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα της Ελλάδας μαζί. Είναι η γόνιμη και πλούσια ελληνική γη, ο καλοκαιρινός της ήλιος και τα εκλεκτά αγροδιατροφικά προϊόντα που γεννιόνται σε αυτό το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, τιμώντας την ιστορία και τις παραδόσεις κάθε ελληνικής γωνιάς.

Με απόλυτο σεβασμό στους καταναλωτές επιλέγουμε για εκείνους τα καλύτερα προϊόντα από όλη την Ελλάδα, παρασκευασμένα με φυσικές και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους και φροντίζουμε ώστε η υψηλή διατροφική τους αξία και οι εξαιρετικές γεύσεις τους να ταξιδεύουν αναλλοίωτες σε ολόκληρο τον κόσμο.


Τα προϊόντα The Grecials γεννήθηκαν μέσα από την βαθιά αγάπη μας για την ελληνική γη, την πάνω από 70 χρόνια επιτυχημένη δραστηριότητά της μητρικής μας εταιρίας «ΣΕΚΕ Α.Ε.» στον αγροτικό τομέα της Ελλάδας, τη μεγάλη εξαγωγική εμπειρία μας και τη συνεταιριστική κουλτούρα μας, που ενισχύει τις ευαισθησίες μας για κάθε τί φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον, τον καταναλωτή και τον ίδιο τον παραγωγό.


Πλεονέκτημά μας είναι οι αρχές μας!

Επιλέγουμε πάντα τα πιο ποιοτικά προϊόντα από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους παραγωγούς και τοπικούς συνεταιρισμούς, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία μας και τη βαθιά γνώση του αγροδιατροφικού παραγωγικού χάρτη στην Ελλάδα.

Προσφέρουμε αγνά και θρεπτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ενισχύουμε τη χρήση πατροπαράδοτων μεθόδων με προσήλωση στην υιοθέτηση αυστηρών πρωτοκόλλων καλλιέργειας.


Υποστηρίζουμε ενεργά την αειφόρο ανάπτυξη και την τήρηση των ορθών γεωργικών πρακτικών από τους παραγωγούς για την προστασία του περιβάλλοντος και του τοπικού οικοσυστήματος.

Τα προϊόντα μας είναι πλήρως ελεγμένα για τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους και συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και αποτελέσματα χημικών αναλύσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια