GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Αρνούνται" να πάνε...φυλακή! Κανείς δεν πήγε και στη σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Καμαρίδη στη ΔΕΥΑΞ!

Τσέπελης στον γιατρό: Δεν μπορώ να τους "πείσω", φοβούνται να υπογράψουν, μην πάνε φυλακή!

Τσέπελης στον γιατρό: Δεν μπορώ να τους "πείσω", φοβούνται να υπογράψουν, μην πάνε φυλακή!

Κι όμως....Αρνούνται να πάνε....φυλακή εξ' αιτίας του και για 2η φορά (σ.σ. Η μια την περασμένη Τετάρτη 11/11), οι αντιδήμαρχοι μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ τον "έγραψαν" και δεν παραβρέθηκαν στη σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Ι Καμαρίδη προκειμένου να συζητηθεί ακριβώς το ίδιο θένα, με έργο που ήδη έχει...δημοπρατηθεί!!! Ύψους κοντά στα 5 εκατ. ευρώ!!!

Έτσι τελικά δεν πήγε κανείς, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί για δεύτερη φορά η ίδια συνεδρίαση, ενώ όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες του "Μ", για δεύτερη φορά ο Πρόεδρος πήρε τον Δήμαρχο Τσέπελη και έβαλε τις φωνές, ισχυριζόμενος οτι τον `(υπο)στηρίζει και ο.... Γιαλάογλου και όλα όσα πράττει, είναι νόμιμα κλπ!!!

Για να πάρει την απάντηση του Δημάρχου οτι τους είπε, "αλλά φοβούνται να πάνε στη συνεδρίαση μην πάνε φυλακή..."! Παρά τα..."γαλλικά" του οργισμένου Προέδρου της ΔΕΥΑΞ!

Δείτε τι αναφέρει η σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Ι. Καμαρίδη που και πάλι....ματαιώθηκε! Αφού του γύρισαν όλοι την πλάτη για 3η φορά! Και η συνεδρίαση δεν έγινε...


Δεν υπάρχουν σχόλια