GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Μύρισε” χειμώνας στη Θράκη

  Όλα έδειχναν από τις προβλέψεις των μετεωρολόγων ότι η σημερινή μέρα στην Θράκη θα είναι χειμερινή και δεν είχαν άδικο αφού η πυκνή συννεφ...

 


Όλα έδειχναν από τις προβλέψεις των μετεωρολόγων ότι η σημερινή μέρα στην Θράκη θα είναι χειμερινή και δεν είχαν άδικο αφού η πυκνή συννεφιά των πρώτων πρωινών ωρών και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έφεραν το χιόνι σε πολλές περιοχές.
Αρχικά τα φαινόμενα εντοπίζονται στα ορεινότερα τμήματα όμως τις απογευματινές ώρες αναμένονται βροχές μέτριας έντασης στα χαμηλότερα υψόμετρα. Τα περισσότερα φαινόμενα εντοπίζονται στον νομό Έβρου στην Σαμοθράκη. Στο νομό Ροδόπης τα φαινόμενα θα είναι πιο τοπικά, ενώ τα πιο ασθενή και τοπικά φαινόμενα θα τα έχει ο νομός Ξάνθης. Ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε μονοψήφιες τιμές ακόμα και στα πεδινά τμήματα.

Σύμφωνα με τη σελίδα στο FB “Καιρικά Νέα Θράκης”, χιονόπτωση υπάρχει ήδη στις εξής περιοχές: ορεινός Έβρος, Άνω Βυρσίνη και γενικότερα στην ορεινή Ροδόπη, ενώ χιονίζει απο τα 900μ και ανω προς στα βουνα του Νεστου, καθώς και στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την σελίδα που προαναφέραμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια