GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τέλος η ανοχή! Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, απείχε σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Αντιπολίτευση: Τέλος η ανοχή στο σύστημα Τσέπελη, τέλος η κοροϊδία.  Θέλει δε θέλει, η Ξάνθη θα προχωρήσει και θα απαλλαχτεί οριστικά από το...


Αντιπολίτευση: Τέλος η ανοχή στο σύστημα Τσέπελη, τέλος η κοροϊδία.  Θέλει δε θέλει, η Ξάνθη θα προχωρήσει και θα απαλλαχτεί οριστικά από τον πλέον αποτυχημένο Δήμαρχο όλων των εποχών στη πόλη  μας!

Τέλος η ανοχή, τέλος η κοροϊδία, είπε η αντιπολίτευση σύσσωμη στον Δήμαρχο Τσέπελη και απείχε από το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθη της Τρίτης 15/11 , αφού ενώ κυρίαρχο θέμα ήταν το Τεχνικό πρόγραμμα, δεν ενημερώθηκε καθόλου επ' αυτού και το έβαλε μεταξύ 35 θεμάτων μάλιστα! 

"Συνεργοί και κομπάρσοι σε αυτό το θέατρο του παραλόγου εμείς δηλώνουμε πως δεν θα γίνουμε¨ δήλωσαν οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης με τις υπογραφές 14 δημοτικών τους συμβούλων και απείχαν απο την συνεδερρίαση (σ.σ. Μεταξύ αυτών και η Ειρήνη Χαριτωνίδου), ενώ πληροφορίες λένε ότι επείχαν και δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης όπως ο Σάκης Χατζηαντωνίου. .

 Χώρια βέβαια  που υπάρχει μείζον θέμα πλέον και για τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Μπούτο -ήταν επίσης απών γιατί είναι θετικός στον κορονοϊό - για την "παραποίηση" των πρακτικών όπου εμφανίστηκε από δόλο ως ... "αναπληρωματικό" μέλος η παραιτηθείσα Ελένη Χατζηγεωργίου προκειμένου να μπει ως  τακτικό μέλος στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, υποψήφια δημοτική σύμβουλο του Τσέπελη στις εκλογές του 2019!

  • Με δελτίο τύπου το γραφείο τύπου του Δήμου Ξάνθης ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τα παρακάτω: 

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου - Απείχαν οι συνδυασμοί Μελισσόπουλου, Λύρατζη, Χατζηθεοδώρου και Δημαρχόπουλου

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στις 6 το απόγευμα, εξαιτίας της συντονισμένης απόφασης των επικεφαλής Σάββα Μελισσόπουλου, Πασχάλη Λύρατζη, Γιώργου Χατζηθεοδώρου και Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και των συνδυασμών τους να απέχουν από τη συνεδρίαση προφανώς με την αιτιολογία ότι δεν έχουν προλάβει να μελετήσουν το Τεχνικό Πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβανόταν στα θέματα της ημερησίας διάταξης.

  • Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης έκανε μεταξύ άλλων, την ακόλουθη δήλωση:

«Στον αέρα τινάχθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που περιλαμβάνεται η συζήτηση και έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ξάνθης για το 2023, καθώς, οι “συνεργαζόμενοι” Σάββας Μελισσόπουλος, Πασχάλης Λύρατζης και Γιώργος Χατζηθεοδώρου, όπως και ο πρώην Δήμαρχος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος απείχαν από αυτήν.

 Η δικαιολογία που προβάλουν είναι ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα «χρειάζεται προετοιμασία από την πλευρά τους και σοβαρή συζήτηση» και θα έπρεπε να αποτελεί μοναδικό θέμα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου" κλπ

-Για να απαντήσει εκπρόσωπος παράταξης της αντιπολίτευσης, "τέλος η ανοχή στο σύστημα Τσέπελη, τέλος η κοροϊδία.  Θέλει δε θέλει, η Ξάνθη θα προχωρήσει και θα απαλλαχτεί οριστικά από τον πλέον αποτυχημένο Δήμαρχο όλων των εποχών στη πόλη"! 

(σ.σ. Σχετική ανακοίνωση καταγγελία έδωσαν στην δημοσιότητα 14 συνολικά δημοτικοί σύμβουλοι των δημοτικών συμβούλων Ξάνθη για όλους, Πολίτες για την Ξάνθη και ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια