GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την Κυριακή ολοκληρώνεται η μεταφορά του τεραστίου μηχανήματος παραγωγής ρεύματος στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Με ταχύτητα περίπου στα πέντε χιλιόμετρα την ώρα συνεχίζει την πορεία της  προς την ΒΙΠΕ Κομοτηνής η τεράστια τουρμπίνα παραγωγής ρεύματος π...


Με ταχύτητα περίπου στα πέντε χιλιόμετρα την ώρα συνεχίζει την πορεία της  προς την ΒΙΠΕ Κομοτηνής η τεράστια τουρμπίνα παραγωγής ρεύματος που θα αποτελεί την καρδιά του νέου εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας  Σήμερα το ταξίδι θα ολοκληρωθεί ακριβώς πριν την γέφυρα του Λίσσου ποταμού, όπου και θα την παρακάμψει για να ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή η διαδρομή.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει άλλο ένα τέτοιο μηχάνημα του ιδίου μεγέθους και άλλα δύο μικρότερα.  Η μεταφορά γίνεται με το ειδικό μεταφορικό όχημα Ιταλικής προέλευσης που σηκώνει τους 500 τόννους του μεταφερόμενου μηχανήματος. Οχημα με δυνατότητα συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης που του επιτρέπει ευελιξία στην επιφάνεια μεταφοράς. Να σημειωθεί ότι η ταχύτητα κίνησης είναι τόσο μικρή , που το υπεύθυνο προσωπικό για την μεταφορά συνοδεύει το κεντρικό όχημα με τα πόδια , ενώ η κυκλοφορία όλων των οχημάτων για σήμερα Σάββατο έχει διακοπεί από την Γέφυρα του Λίσσου , έως την είσοδο των Σαπών στο Δημοτικό Στάδιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια