GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απογοητευμένοι οι κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας ΑΜΘ από τη συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό:

Μία χούφτα άσχετων με την κτηνοτροφία γραφειοκρατών και πολιτικών, οι οποίοι χωρίς να διαβουλευτούν πραγματικά και με εγωιστικές αποφάσεις, ...


Μία χούφτα άσχετων με την κτηνοτροφία γραφειοκρατών και πολιτικών, οι οποίοι χωρίς να διαβουλευτούν πραγματικά και με εγωιστικές αποφάσεις, μας οδηγούν νομοτελειακά στον αφανισμό…»

Για απουσία ικανοποιητικών απαντήσεων κατηγορούν τον αρμόδιο υπουργό, κύριο Γεωργαντά, οι κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μετά την τελευταία συνάντηση μαζί του, η οποία έλαβε χώρα στις 7 του τρέχοντος μηνός.

Μάλιστα, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, στο πλαίσιο της διαφωνίας που προέκυψε ανάμεσα στον υπουργό και έναν εκπρόσωπο του κλάδου, ο κ. Γεωργαντάς δε δίστασε να κατηγορήσει τον τελευταίο για λαϊκισμό, εγείροντας την αντίδραση των κτηνοτροφικών συλλόγων της περιοχής.

Άλλωστε, όπως έχει επισημάνει, κι άλλη φορά, μέσα από την εφημερίδα μας, ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ξάνθης, κύριος Δημήτριος Ψεμματάς, οι συναντήσεις με το επιτελείο του αρμοδίου υπουργείου, όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει αποδώσει καρπούς, καθώς υπάρχει απροθυμία από τους αρμοδίους να σκύψουν στα προβλήματα των παραγωγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια