GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού

Ευχάριστα νέα έχουμε προς το παρόν, σχετικά με τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού. Παρ’ όλη την πολύπαθη διαδικασία που έχει ξ...


Ευχάριστα νέα έχουμε προς το παρόν, σχετικά με τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού. Παρ’ όλη την πολύπαθη διαδικασία που έχει ξεκινήσει από πέρυσι ακόμα, η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει από τις 16 Δεκεμβρίου φέτος και να κλείσει στις 14 Απριλίου 2022.

Αυτό δήλωσε χθες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων της Δράμας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ο κ. Παπαεμμανουήλ δέχτηκε να μιλήσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με αφορμή μια τροποποίηση στη σύμβαση γενικών υπηρεσιών με τίτλο: «Λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού», η οποία πέρασε ομόφωνα το πρωί της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου (χθες), από την Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Όπως είπε μάλιστα, «πέρασε ομόφωνα το να γίνει η τροποποίηση των όρων της σύμβασης που υπήρχε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν είμαστε στο σωστό δρόμο για να λειτουργήσει την τρέχουσα περίοδο το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού 2022-2023».

  • Κιγκλιδώματα για προστασία

Όπως τόνισε επίσης ο κ. Παπαεμμανουήλ, από την ίδια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ, πέρασε και  η δαπάνη προμήθειας και οι εργασίες της κατασκευής κιγκλιδωμάτων για 23 παράθυρα και 9 πόρτες στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού με σκοπό την προστασία των κτιρίων από εξωγενείς παράγοντες.

Πρόκειται για το γνωστό ζήτημα των ζημιών και των βανδαλισμών που προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και αποσπασματικά κατά τη διάρκεια του 2022 από τους μη νόμιμους μετανάστες που περνούν από την περιοχή και κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει και ο «Πρωινός Τύπος».

Όπως είπε ο κ. Παπαεμμανουήλ, «πρόκειται για το θέμα που μας απασχόλησε στο παρελθόν για τους μη νόμιμους μετανάστες που διέρχονται από την περιοχή του Φαλακρού.  Σύντομα θα ξεκινήσει τις εργασίες ο ανάδοχος για το θέμα της προστασίας. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος θέλει να κάνει βανδαλισμούς, είτε βάλουμε σιδερένια κουφώματα ή ατσάλινα, το κακό μπορεί να το κάνει».

Πάντως, ο κ. Παπαεμμανουήλ, εξηγώντας ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από 16 Δεκεμβρίου έως και 14 Απριλίου, σημείωσε ότι, «θα πούμε λεπτομέρειες στο αμέσως προσεχές διάστημα» και συμπλήρωσε: «Όλο αυτό το διάστημα εργαζόμαστε πραγματικά και η  υπηρεσία και το γραφεία του αντιπεριφερειάρχη, με πολύ σεβασμό σ’ αυτή την ιστορία που έχουμε.

Θέλουμε να βάλουμε ένα τέλος στην προηγούμενη κατάσταση για την οποία δεν θα ήθελα να μιλήσω και να κάνουμε μια νέα αρχή. Θέλουμε να δούμε το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού σαν ένα μικρό παιδί που είμαστε στο μεγάλωμά του και να το μεγαλώσουμε σωστά».

Πηγή:proinos-typos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια