GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σταγόνα στον Ωκεανό η είδηση περί έναρξης εκπόνησης μελέτης για την ανάπτυξη στο Λιμενικό Καταφύγιο Αβδήρων.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, αρκεί να μη δαπανηθεί πολύτιμος χρόνος σε ανούσιες τακτικές.


Κάλλιο αργά παρά ποτέ, αρκεί να μη δαπανηθεί πολύτιμος χρόνος σε ανούσιες τακτικές.
Σταγόνα στον Ωκεανό αποτελεί η είδηση που αναφέρει ότι θα ξεκινήσει η διαδικασία εκπόνηση μελέτης για την ανάπτυξη του Λιμενικού Καταφυγίου Αβδήρων, καθώς για όσους γνωρίζουν, η διαδικασία από την έναρξη μέχρι και το τέλος, θέλει αρκετό χρονικό διάστημα και δυσκολίες γραφειοκρατίας.

«Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα χρόνια κοσκινίζει» λέει ο λαός μας και εμείς απλά βασιζόμενοι σε εκείνο, περιμένουμε με επιφύλαξη να δούμε την έκβαση της όλης υπόθεσης.

Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, που κατά την άποψή μας, δε θα πρέπει να γίνει με τα σημερινά δεδομένα, αλλά να βασισθεί σε αυτά και να έχει βάθος εικοσαετίας τουλάχιστον, έτσι ώστε οι όποιες παρεμβάσεις γίνουν, να καλύπτουν τις ανάγκες για τα επόμενα 20 χρόνια, μιας και όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα, όσα έργα γίνονται, σε λίγα χρόνια αποδεικνύονται ελλιπή και χρειάζονται επιπρόσθετα έργα για να καλύψουν τις ανάγκες.

Το συγκεκριμένο έργο σίγουρα ήταν αναγκαίο και μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν για να ξεκινήσει έστω και τώρα η υλοποίησή του από την αρχή, μιας και πολλά ήταν τα προβλήματα που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο (καταφύγιο ελλιμενισμού).

Οι υποδομές του θα πρέπει να σχεδιαστούν για να δέχεται και μεγαλύτερα σκάφη από αυτά που δέχεται σήμερα, μιας και τα στοιχεία του Τουρισμού στη χώρα μας είναι ενθαρρυντικά για μεγάλα πρότζεκτ.


Δεν υπάρχουν σχόλια