GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΟΔΟΣ ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ! ΔΥΣΧΑΙΡΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

Έχω περάσει κι εγώ πολλές φορές από τον συγκεκριμένο δρόμο και πράγματι αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο, αφού είναι κλειστό και περίπου… ...


Έχω περάσει κι εγώ πολλές φορές από τον συγκεκριμένο δρόμο και πράγματι αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο, αφού είναι κλειστό και περίπου… έναν χρόνο!

Αναφέρομαι στην οδό Αναξαγόρα και χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Ξάνθης Γιάννη Μπόσβελη στο fb:

«Ioannis Bosvelis: Είναι αδιανόητο εδώ και περίπου 1 χρόνο να είναι κλειστός ένας δρόμος(οδός Αναξαγόρα) ο οποίος μετά την πυρκαγιά που υπέστη η καπναποθήκη δυσχεραίνει την κυκλοφορία τόσο στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ όσο και στους πολίτες και κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής.

Να υπενθυμίσω ότι τόσο και περισσότερο χρόνο, από την άλλη πλευρά την οδό (Παύλου Μελά) υπάρχουν σημάνσεις που απαγορεύουν την στάθμευση καθώς και την προσοχή των πεζών να μην πέσει τίποτε από την άλλη καπναποθήκη η οποία και αυτή στην πίσω πλευρά της έχει τα μαύρα της χάλια.

Θεωρώ ότι άμεσα πρέπει να κινηθεί η εισαγγελία Ξάνθης προκειμένου να δοθούν ευθύνες για την καταστροφή ενός πολιτιστικού και πολιτισμικού κτιρίου και να αναδειχθεί η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής που φτάσανε την πόλη μας στον πάτο.

Ουδέν μονιμότερο εκ του προσωρινού σε αυτή την πόλη.

  • Μπόσβελης Φ. Ιωάννης
  • Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος»

-Ουδέν μονιμότερο, αλλά δεν πρέπει κάποτε ν’ ανοίξει επιτέλους; Και να επανέρθει και η κυκλοφορία στην συγκεκριμένη περιοχή; 

Τόσο δύσκολο είναι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια