GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κινδυνεύει να μείνει χωρίς υποψήφιο Περιφερειάρχη το ΠΑΣΟΚ

Ενώ είχε διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είναι τελικά υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Αν. Μακεδονία και Θράκη, εντούτοις ο Γιώργος Πετρ...


Ενώ είχε διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είναι τελικά υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Αν. Μακεδονία και Θράκη, εντούτοις ο Γιώργος Πετρίδης φαίνεται να μην προχωρά τα πολιτικά του βήματα, δημιουργώντας ανησυχία και εκνευρισμό τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ που είχαν σκοπό να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής, παρ’ όλες τις πιέσεις που δέχεται απο πολλές κατευθύνσεις να είναι ο επικεφαλής ενός σχήματος στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, και ενώ είχε δεσμευθεί στη Χαριλάου Τρικούπη αλλά και σε στελέχη της κεντροαριστεράς που σήμερα βρίσκονται κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα είναι αυτός ο υποψήφιος, δεν λέει το τελικό “οκ” και συνεπώς όλα είναι σε εκκρεμότητα εκνευριστική για τον πολιτικό χώρο.

Ακόμη και ο έτερος ενδιαφερόμενος κος Πεταλωτής, που θα μπορούσε ενδεχομένος να είχε ήδη ανακοινώσει υποψηφιότητα και να είναι ο επικεφαλής παράταξης για τις εκλογές του 2023, τώρα δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει σε μία πολιτική μάχη που ήδη έχει δεχθεί πλήγματα με τα πισωγυρίσματα του κου Πετρίδη.

“Θέλει σιγουριά…”

Ο κ. Πετρίδης έλεγε παντού ότι “για να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια θα πρέπει να έχει δεδομένα ότι θα εκλεγεί. Δεν έχει μάθε να χάνει εκλογικές μάχες…”

Αυτό βεβαιώθηκε απο δημοσκοπήσεις που πήρε στα χέρια του, μιας και ο σημερινός Περιφερειάρχης δείχνει σημαντική πτώση δημοτικότητας αλλά και πολιτικής επιρροής, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι ανοιχτός για μία υποψηφιότητα με θετικό πολιτικό παρελθόν, όπως αυτή του κου Πετρίδη.

Συνεπώς, η όποια δικαιολογία πλην της σίγουρης εκλογής του (σ.σ. ποιος μπορεί αν είναι σίγουρος στις εκλογές…), δεν θα μπορούσε να ευσταθεί απέναντι στους στενούς συνεργάτες του και φυσικά στο ΠΑΣΟΚ.

Μήπως στο τέλος, μείνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς υποψήφιο με προοπτικές εκλογής;

Δεν υπάρχουν σχόλια