GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αναξιοποίητο το Γεωθερμικό Πεδίο της Ν. Κεσσάνης

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.


ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

80Ο – 110 βαθμοι C μένουν εδώ και δεκάδες χρόνια αναξιοποίητοι, θαμμένοι στην ευλογημένη γη της Ν. Κεσσάνης και το κουφάρι της προσπάθειας αξιοποίησης του περίφημου «υγρού» επί εποχής πατέρα Μητσοτάκη, κόστους 1 δις δραχμών, μένει στην περιοχή γκρεμισμένο για να θυμίζει στους ντόπιους και φυσικά στην Θράκη που περίμενε την αξιοποίηση του ως μάνα εξ ουρανού, ότι τίποτε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο δεν πάει μπροστά, γιατί το πολιτικό σύστημα, για λόγους που μόνο αυτό ξέρει δεν αξιοποιεί προς όφελος των πολιτών τα δώρα που έδωσε ο Θεός στην περιοχή.

Κάποιες ντόπιες φωνές πολιτικών οντοτήτων, πρώην υπουργών και άλλων, είναι  λόγια που τα παίρνει ο αέρας αφού τις προτάσεις για αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου της Ν. Κεσσάνης, τις κάνουν μόνον για πολιτικό εντυπωσιασμό.

Γιατί δυστυχώς για τον τόπο, όταν οι ίδιοι ασκούσαν διοίκηση σε ανώτατο πολιτικό πεδίο απλά «πετούσαν αετό» και κανόνιζαν την μοιρασιά των ψήφων στη Θράκη με το Τουρκικό Προξενείο μοιράζοντας τους δήμους της Θράκης σε «δικούς μας και δικούς τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια