GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την ώρα που η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς διανύοντας αισίως τον ένατο μήνα από την έναρξή της, μαίνεται η ...


Την ώρα που η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς διανύοντας αισίως τον ένατο μήνα από την έναρξή της, μαίνεται η φημολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τροφή στα σενάρια περί βαριάς ασθένειας του Ρώσου προέδρου δίνει νέο δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun», η οποία υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της έγγραφα-σοκ που αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της υγείας του Πούτιν.

Όπως υποστηρίζει η βρετανική ιστοσελίδα τα έγγραφα προέρχονται από το Κρεμλίνο και σύμφωνα με αυτά ο Βλαντιμίρ Πούτιν υποφέρει από καρκίνο του παγκρέατος και πάρκινσον.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχει διαγνωστεί με νόσο Πάρκινσον σε πρώιμο στάδιο, αλλά έχει ήδη προχωρήσει. Αυτό το γεγονός θα διαψευσθεί με κάθε δυνατό τρόπο και θα κρυφτεί.

Ο Πούτιν λαμβάνει τακτικά κάθε είδους βαριά στεροειδή και καινοτόμες παυσίπονες ενέσεις για να σταματήσει την εξάπλωση του καρκίνου του παγκρέατος, με τον οποίο διαγνώστηκε πρόσφατα», αναφέρει ένα έγγραφο.

«Δεν προκαλεί μόνο πολύ πόνο, αλλά και ένα πρήξιμο στο πρόσωπο του Πούτιν καθώς και άλλες παρενέργειες, όπως προβλήματα μνήμης. Στο στενό του περιβάλλον κυκλοφορούν φήμες ότι εκτός από τον καρκίνο του παγκρέατος, που σταδιακά εξαπλώνεται, ο Πούτιν έχει και καρκίνο του προστάτη», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που γίνεται λόγος για σοβαρά προβλήματα υγείας του Ρώσου προέδρου. Από την ημέρα που ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία πολλές φορές είδαν το φως δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν σοβαρά ασθενή. Κανένα αυτών, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα τουλάχιστον.


Δεν υπάρχουν σχόλια