GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ακαταμάχητη Γυναίκα… Το στοιχείο που προσδίδει τον ερωτισμό

  Αν έχεις κάποιοι κατοικίδιο ζώο είναι πολύ πιθανόν να κατακτήσεις την καρδιά ενός άνδρα με τον οποίο βγαίνεις σύμφωνα με μία έρευνα που δη...

 


Αν έχεις κάποιοι κατοικίδιο ζώο είναι πολύ πιθανόν να κατακτήσεις την καρδιά ενός άνδρα με τον οποίο βγαίνεις σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Journal of Evolutionary Psychology.

Ο λόγος είναι ότι το να έχει κάποιος κατοικίδιο ζώο τον κάνει να φαίνεται πως είναι υπεύθυνο άτομο, ικανό και έτοιμο για συμβιβασμούς.

Έτσι, σύμφωνα με τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας ακόμη κι αν ένας άνδρας είναι καρδιοκατακτητής ή φοβάται τις δεσμεύσεις αν έχει ένα σκύλο ή μία γάτα κάνει τις γυναίκες να τον βλέπουν προστατευτικό.

Άλλη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Journal of Social Psychology καταλήγεις το συμπέρασμα πως τα άτομα που ζουν σε ένα αρμονικό και τακτοποιημένο περιβάλλον φαίνονται πιο ελκυστικά και κατάλληλα για μακροχρόνιες σχέσεις.

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας δείχνουν ότι αν ένα άτομο αγοράζει ακριβά αντικείμενα αλλά χωρίς να ενδιαφέρεται για το οικολογικό τους προφίλ είναι επίσης ελκυστικά αλλά για σύντομες σχέσεις και όχι μακροχρόνιες.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κάποιον να μας ερωτευτεί αλλά ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε είναι να είστε ο εαυτός σας και αν το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεστε είναι κατάλληλο για εσάς η σχέση θα κυλήσει πολύ όμορφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια