GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Θράκη: Προειδοποίηση για θυελλώδεις ανέμους από το απόγευμα

Για εκδήλωση θυελλωδών ανέμων στην περιοχή της Θράκης προειδοποιούν οι διαχειριστές της σελίδας στο FB “Καιρικά Νέα Θράκης” με σημερινή ανάρ...


Για εκδήλωση θυελλωδών ανέμων στην περιοχή της Θράκης προειδοποιούν οι διαχειριστές της σελίδας στο FB “Καιρικά Νέα Θράκης” με σημερινή ανάρτησή τους. Η επιδείνωση είναι προφανή γι’αυτό εφιστούν την προσοχή των κατοίκων της περιοχής. 

Συγκεκριμένα η πρώτη ανάρτηση αναφέρει: «Μεγάλη προσοχή στους θυελλώδεις νοτιάδες από τις απογευματινές ώρες σήμερα Τρίτη μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης τοπικά οι ριπές θα ξεπεράσουν τα 70 με 80χλμ την ώρα δηλαδή 8bf έως 9bf»

Ενώ η νεότερη που έγινε πριν από λίγο αναφέρει την βραδινή επιδείνωση με ισχυρούς ανέμους, καταιγίδες και με πτώση της θερμοκρασίας, πιο αναλυτικά: 

“Συννεφιάζει σιγά σιγά σε όλη τη Θράκη, ως προάγγελος της βραδινής μεταβολής του καιρού. Πέρασμα ψυχρού μετώπου θα αρχίσει να δίνει βροχές μέτριας έως ισχυρής έντασης περί τις 22.30′-00.00′ απόψε το βράδυ (μεσοσταθμική ώρα έναρξης φαινομένων), οι οποίες πιθανόν θα συνοδεύονται από καταιγίδες και θα συνεχισθούν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από τις μεσημβρινές ώρες αύριο Τετάρτη.

Μετά από το πέρασμα αυτής της μεταβολής express, οι άνεμοι θα στραφούν σε βορείους και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.”

Δεν υπάρχουν σχόλια