GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συντάξεις Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι

Οι συντάξεις Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων από τις 25 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή εν...


Οι συντάξεις Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων από τις 25 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή ενώ πριν τα Χριστούγεννα θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται πως το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Δεκεμβρίου του 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Τις τελευταίες μέρες κάθε μήνα καταβάλλονται ως επί το πλείστων οι συντάξεις στους λογαριασμούς των συνταξιούχων, ωστόσο έχουν γίνει ήδη γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες καταβολής των ποσών για τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται πως το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑαποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Δεκεμβρίου του 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Oι συντάξεις Δεκεμβρίου θα καταβληθούν από τον ΕΦΚΑ ως εξής:

  • Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9) ενώ

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

  • Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις θα πληρωθούν ως εξής:

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

Oι συντάξεις Ιανουαρίου θα καταβληθούν από τον ΕΦΚΑ ως εξής:

  • Αναλυτικά οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και την κατάθεση να γίνεται το απόγευμα Τρίτης 20 Δεκεμβρίου.

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Δεκεμβρίου.

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Πέμπτης, 22 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια