GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Ξάνθη κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαναστάσης. Συνάντηση με Μπάμπη Ευστρατίου.

Στην Ξάνθη βρέθηκε τη Δευτέρα (07/11) κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ, πραγματοποιώντας περιοδεία στην περιοχή και απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στη...


Στην Ξάνθη βρέθηκε τη Δευτέρα (07/11) κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ, πραγματοποιώντας περιοδεία στην περιοχή και απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρυχθεί για την Τετάρτη.

Ο Χρήστος Παπαναστάσης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, και ο Γιώργος Μαθιόπουλος μέλος του Γενικού Συμβουλίου, συνοδευόμενοι από συνδικαλιστές του νομού και τον Χαράλαμπο Ευστρατίου Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, επισκέφθηκαν εργασιακούς χώρους του Δημοσίου στην Ξάνθη, μεταξύ των οποίων την Περιφερειακή Ενότητα, τον ΕΦΚΑ και το Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ακολούθησε συνέντευξη Τύπου στην έδρα της ΠΕ Ξάνθης, όπου παρουσιάστηκαν τα κύρια αιτήματα της απεργιακής κινητοποίησης, ενώ τονίστηκε πως η συμμετοχή θα πρέπει να είναι μαζική.

Σε αυτήν ο Χρήστος Παπαναστάσης τόνισε πως κύριο αίτημα της κινητοποίησης της Τετάρτης 9/11  είναι η αύξηση των μισθών, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα τελευταία χρόνια οι Δημόσιοι Υπάλληλοι έχουν χάσει ένα 40% των απολαβών τους συνοψίζοντας τις περικοπές των δώρων, των επιδομάτων, αλλά και την αύξηση της φορολογίας και τη μείωση του αφορολόγητου.

Πρέπει να συμμετέχουμε στις κινητοποίησης και να είμαστε δίπλα στα Σωματεία ώστε να αναδείξουμε τα προβλήματα τόνισαν οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια