GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Τσολακίδης καταγγέλλει, εμείς παρουσιάζουμε όλη την αλήθεια και η κοινωνία ας βγάλει τα συμπεράσματά της

Το να αποκρύπτεις τη μισή αλήθεια, σίγουρα δεν είναι τιμητικό και εμπεριέχει δόλο.


Το να αποκρύπτεις τη μισή αλήθεια, σίγουρα δεν είναι τιμητικό και εμπεριέχει δόλο.

Με ευθύνη του Δήμου δεν δόθηκε έγκαιρα η έγκριση για πρόσληψη αρχαιολόγου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων ή απλά καθυστέρησε η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου, με αποτέλεσμα ο ανάδοχος να βγει εκτός χρονοδιαγράμματος και να παρατήσει το έργο;;;

Όταν ένα έργο το αφήνει μια εργολήπτρια εταιρεία, ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να βγάλει εκ νέου τον διαγωνισμό ή όχι!!!

Με μια νέα καταγγελία – Δελτίο Τύπου ο Β. Τσολακίδης επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις στον Δήμο Αβδήρων, παρασυρόμενος από το πολιτικό κύκνειο άσμα του, χωρίς όμως να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Από τη γραφίδα του Β. Τσολακίδη, δεν γλιτώνει και ο χώρος των ΜΜΕ, αφού αναφέρεται (χωρίς όνομα φυσικά) σε τοπικό εκδότη «με περισπούδαστες» όπως αναφέρει «αναλύσεις». Η αλήθεια βέβαια είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που ο Β. Τσολακίδης τεχνηέντως παρουσιάζει, με στόχο να δημιουργήσει εντυπώσεις και είναι νομίζω η καλύτερη στιγμή να μεταφέρουμε την πραγματική αλήθεια στο θέμα και όχι τη μισή.

Το δελτίο τύπου του Β. Τσολακίδη είναι πονηρά γραμμένο, σε κάποια σημεία εμφανίζει το συγκεκριμένο έργο, ως έργο του Β. Τσολακίδη, αν και μπορεί ο ίδιος να μας πει, ότι μιλά ως εκπρόσωπος του Δήμου, (αλήθεια ποιος τον όρισε;), θέλοντας έτσι να εμφανίσει πως έχει ρόλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια