GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οντερ Μουμιν, ποιον κοροϊδεύεις; Γιατί άλλα λες στις ομιλίες σου και άλλα στα δελτία τύπου σου;

  Και δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες απο τη στιγμή που γράψαμε για τα άθλια δημοσιοποιηθέντα απο το Δήμαρχο Ιάσμου  Οντέρ Μουμιν,  σε δελτί...

 


Και δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες απο τη στιγμή που γράψαμε για τα άθλια δημοσιοποιηθέντα απο το Δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμιν, σε δελτίο τύπου, για τη συμμετοχή του στο Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Βόλο, ένα βίντεο που καταγράφθηκε την ώρα της ομιλίας του, αποδεικνύει το πόσο αναξιόπιστος είναι ο κ. Δήμαρχος ενώπιον των Δημοτών του!
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Οντέρ, σύμφωνα με το βίντεο που παραθέτουμε, δεν έκανε καμία μνεία περί “Βαλκανικού Ρόλου του Ιάσμου”, δεν αναφέρθηκε ποτέ σε κάτι διαφορετικό, μίλησε δε σε σχεδόν άδεια απο κόσμο αίθουσα, στο τέλος της συνεδρίασης αναφερόμενος σε ασύνδετα θέματα και κυρίως περί… “ανέμων και υδάτων”!

Ιδού το βίντεο που αποδεικνύει τα όσα αποκαλύπτουμε:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
05:00


Ποιον κοροϊδεύει ο Δήμαρχος;

Είναι προφανές, ότι ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντερ Μουμιν, ψεύδεται, θεωρεί (;) ότι απευθύνεται σε πολίτες χαμηλής διανοητικής τάξης, άλλως δεν εξηγείται το γεγονός ότι πρωτίστως άλλα λέει εκτός του Δήμου του, όπου εμφανίζεται μετριοπαθής και υποτονικός, και άλλα λέει εντός του Δήμου του και της Θράκης όπου σηκώνει “λάβαρο” επανάστασης υπερ του εκτουρκισμού της περιοχής και των Βαλκανίων!!!

Θυμηθείτε το προηγούμενο ρεπορτάζ στη σημερινή μας ροή ειδήσεων, τι ανακοίνωνε ο κ. Οντέρ και συσχετίστε τα, με αυτά που είπε στο βίντεο!

Δεν υπάρχουν σχόλια