GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η μισή Ξάνθη ήταν στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή και εδώ κάποιοι πανηγυρίζουν που δεν άνοιξε το σύνολο της αγοράς

  Δικαίωμα του κάθε επαγγελματία, να λειτουργεί όπως ο ίδιος θεωρεί πως είναι καλά, όμως κανένας επαγγελματίας, δεν έχει δικαίωμα, να παίρνε...

 


Δικαίωμα του κάθε επαγγελματία, να λειτουργεί όπως ο ίδιος θεωρεί πως είναι καλά, όμως κανένας επαγγελματίας, δεν έχει δικαίωμα, να παίρνει στον λαιμό του μια πόλη ολόκληρη και μάλιστα μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά, το έργο το βλέπουμε σε επανάληψη και διαπιστώνουμε πως κάποιοι πορευόμενοι μέσα στη μιζέρια τους, προσπαθούν κάθε τόσο να παρασύρουν και την Ξάνθη.

Το αναφέρω αυτό γιατί όπως ενημερώθηκα, η μισή Ξάνθη την Κυριακή, εκμεταλλεύθηκε το άνοιγμα της αγοράς και έφυγε από την πόλη μας, ξοδεύοντας τα χρήματά του στην αγορά της συμπρωτεύουσας και στερώντας τα από την αγορά της Ξάνθης. Από μια αγορά δηλαδή ήδη στερημένη, που κάποιοι συνεχίζουν να τη θεωρούν κτήμα τους και δεν ανοίγουν τα μάτια τους στα νέα δεδομένα των καιρών με στόχο να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία, για να γεμίσουν τα πεζοδρόμια της πόλης με κόσμο.

Ίσως κάποιοι να μου πουν, πως όσοι είναι να φύγουν θα φύγουν και θα πάνε στη Θεσσαλονίκη, είναι δεν είναι ανοιχτή η αγορά της Ξάνθης και πως όποιος θέλει να βγει για ψώνια στην αγορά μας, έχει τη δυνατότητα να το κάνει τις ημέρες που αυτή είναι ανοιχτά, όμως σίγουρα δεν είναι έτσι, μιας και έχει καταγραφεί δημόσια, πως σε κάθε ευκαιρία, οι Ξανθιώτες φεύγουν από την Ξάνθη και επισκέπτονται άλλες περιοχές όπου τα καταστήματα παραμένουν ανοιχτά…

Φανταστείτε και πόσο ωφέλιμο θα ήταν για την αγορά της Ξάνθης, το να ήταν ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή, τη στιγμή που παράλληλα διοργανώθηκε και ο ημιμαραθώνιος που έφερε χιλιάδες κόσμο εκτός Ξάνθης στο κέντρο της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια