GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κανονική αφαίμαξη βιώνουν οι καταναλωτές από τις αυξήσεις στα μάρκετ και στα είδη πρώτης ανάγκης. Ανίσχυρο το καλάθι του νοικοκυριού, απέναντι στη λαίλαπα…

Η λέξη αφαίμαξη, είναι ακριβώς αυτή που ταιριάζει γάντι σε ότι βιώνουν καθημερινά οι καταναλωτές με τις αυξήσεις στα μάρκετ και στα είδη πρώ...


Η λέξη αφαίμαξη, είναι ακριβώς αυτή που ταιριάζει γάντι σε ότι βιώνουν καθημερινά οι καταναλωτές με τις αυξήσεις στα μάρκετ και στα είδη πρώτης ανάγκης. Το καλάθι του νοικοκυριού είναι ανίσχυρο να υπερασπίσει τους καταναλωτές μιας και οι αυξήσεις που ήδη έχουν μπει στα προϊόντα πριν την εφαρμογή του σχεδίου αυτού, έχουν παραμείνει και ήταν αρκετά υψηλές.

Ο κόσμος έχει σαστίσει και προσπαθεί καθημερινά να βρει δύναμη για να σταθεί στα πόδια του και να συνεχίσει να αγωνίζεται για να προσφέρει στην οικογένειά του αυτά που πρέπει και πάλι όμως, βλέπει πως όσες προσπάθειες και αν καταβάλει, τίποτε δεν γίνεται προς τη θετική κατεύθυνση.

Όταν από Παρασκευή σε Δευτέρα διαπιστώνεις πως ένα προϊόν από Μάρκετ σε Μάρκετ, έχει αυξηθεί από 0,08 λεπτά του ευρώ, έως και 20 λεπτά, τότε τι να πεις!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια