GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άγριο ¨κράξιμο¨απο την Καβάλα για τον Πρόεδρο της ΔΙΑΜΑΘ. Οτι θέλει λέει ο Τσέπελης, τα μπέρδεψε με την ΜΕΑ Καβαλάς!

ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ


ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ

Διαφήμιζε ως τελειωμένη στην Δράμα την ΜΕΑ Καβάλας που δεν έχει καν δημοπρατηθεί!

  • Προφανώς έχει μπερδέψει ο πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ τους ΧΥΤΑ με τις ΜΕΑ και τα παρουσιάζει όλα …ως χρυσό κουφέτο!

Για μια φορά ακόμη αισθανόμαστε απλά …ηλίθιοι από την συμπεριφορά και τις δηλώσεις αιρετών που κατέχουν δημόσιες θέσεις και λένε ότι τους κατεβαίνει.

Αυτή τη φορά ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης το τερμάτισε καθώς πηγαίνοντας στη Δράμα έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ της πόλης για τις δράσεις της ΔΙΑΑΜΑΘ της οποίας είναι πρόεδρος.

Τι είπε ο αθεόφοβος: «έχει προχωρήσει και ολοκληρώνεται η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) της Καβάλας, η οποία θα απορροφήσει τα στερεά απορρίμματα της Δράμας, της Καβάλας και της Ξάνθης».

Με άλλα λόγια η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων που είναι να γίνει (ακόμη δεν είναι σίγουρο) στην περιοχή του Εσκί Καπού μεταξύ Καβάλας και Χαλκερού (όπου υπήρχε ο θερινό κάμπ των προσφύγων) και ήδη ο διαγωνισμός του είχε αποσυρθει μετά από καταγγελίες ότι ήταν φωτογραφικός, τώρα μαθαίνουμε από τον πρόεδρο της ΔΙΑΑΜΑΘ ότι …είναι τελειωμένο ως έργο!

Προφανώς ο δήμαρχος Ξάνθης μπέρδεψε τον ΧΥΤΑ με την ΜΕΑ γιατί είναι αλήθεια ότι στον ΧΥΤΑ Καβάλας έρχονται τα σκουπίδια από την Δράμα!

Αλλά ο κύριος Τσέπελης το τερμάτισε και συνέχισε ακάθεκτος μόλις είδε τα μικρόφωνα και τις κάμερες μπροστά του, λέγοντας: «μετά από την Αλεξανδρούπολη (σ.σ. την αντίστοιχη ΜΕΑ εκεί), όπου δώσαμε εξετάσεις και πετύχαμε  μέσα σε 24 μήνες και από 40.000 τόνους επεξεργαζόμαστε πλέον 80.000 τόνους».

Συνέχισε λέγοντας ότι «αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε και στην Καβάλα και βεβαίως και με τις μικρομονάδες ΜΕΒΑ που ολοκληρώνουμε, στα επόμενα δύο χρόνια να ολοκληρώσουμε τις υποδομές, σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την άριστη επεξεργασία των στερών απορριμμάτων και της ενεργειακής αξιοποίησης που προκύπτει μέσα απ’ αυτό το κομμάτι».

Ερωτώμενος γιατί δεν έχει προχωρήσει ακόμα στη Δράμα η επεξεργασία των οργανικών αποβλήτων, σημείωσε ότι, «σε όλες τις περιπτώσεις υπήρχε μια καθυστέρηση. Ακόμα και σήμερα που μιλάμε, υπήρχαν διαδικασίες που καθυστέρησαν λόγω του Covid. Τώρα φτάσαμε σε ένα σημείο να αναπροσαρμόζουμε συνέχεια όπως και με τη ΜΕΑ της Καβάλας».

-Εκτός αν τελικά δεν γνωρίζει ο πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ τι συμβαίνει στον φορέα που διαχειρίζεται και προεδρεύει! 

Γ. Κ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια