GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιατί είναι τόσο δημοφιλής η λειτουργία από το σπίτι;

Η εργασία από το σπίτι έχει γίνει αρκετά συνηθισμένη και τυπική τα τελευταία χρόνια. Είτε εργάζεστε είτε όχι για ένα μικρό γραφείο ή μια μον...


Η εργασία από το σπίτι έχει γίνει αρκετά συνηθισμένη και τυπική τα τελευταία χρόνια. Είτε εργάζεστε είτε όχι για ένα μικρό γραφείο ή μια μονάδα περιοχής ως μέρος μιας μεγάλης εταιρείας, η ενεργοποίηση από το σπίτι μετατρέπεται σε μια δυνατότητα πτυχίου συνεργάτη για να αποφασίσουν πολλά άτομα.

 Στο παρελθόν, τα άτομα έβλεπαν αρνητικά το να ενεργούν από το σπίτι, ωστόσο, επί του παρόντος, δεν μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην ενεργοποίηση από το σπίτι, γι' αυτό συνήθως θεωρείται θετικό ζήτημα σε αρκετούς χώρους εργασίας, και εδώ η μονάδα περιοχής απλώς μερικοί από τους διάφορους λόγους:

  • Λιγότερο ταξίδι στο χρόνο

Το κύριο μειονέκτημα για πολλά άτομα που ταξιδεύουν για να καταλάβουν είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να μετακινηθούν εκεί και πίσω σε καθημερινή βάση. είτε οδηγείτε είτε όχι, παίρνετε το λεωφορείο, παίρνετε το τρένο ή κάνετε μοτοσικλέτα, το να ταξιδεύετε για να φιγουράρετε θα σας ανεβάσει τη μέρα, κάτι που διαδοχικά θα σας κάνει να αισθάνεστε λίγο εξουθενωμένοι μόλις φτάσετε στη δουλειά!

  • Καλύτερα επίπεδα παραγωγικότητας

Το να βρίσκεστε στη δική σας ατμόσφαιρα θα διευκολύνει εξαιρετικά τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας εργασίας. Όχι μόνο η δράση από το σπίτι σημαίνει συνήθως ότι θα μπορείτε να προσθέσετε πιο ήσυχα, πολλά γαλήνια σπίτια, αλλά είναι επίσης μια περιοχή όπου αισθάνεστε άνετα και χαλαρά. Οι μελέτες δείχνουν ότι η μονάδα της περιοχής των ατόμων είναι πολύ πιο παραγωγική αφού κάνουν τη δουλειά τους από το σπίτι τους, με λιγότερη απόσπαση της προσοχής από τους συναδέλφους και ούτω καθεξής.

  • Αίσθηση ανεξαρτησίας

Όταν η μονάδα περιοχής του συναδέλφου σας κάθεται κοντά σας, θα μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη σε αυτούς για συστάσεις, δεδομένα και διευκόλυνση, που διαδοχικά θα σας κάνουν να μην μάθετε τα στοιχεία που θα θέλατε να κατανοήσετε, ωστόσο ανυπομονείτε να να σε βοηθήσω σε σίγουρα ζητήματα.

Αν και είναι συνήθως ωραίο να έχετε τη διευκόλυνση και να χτίζετε τις κύριες από τις διάφορες δεξιότητες μέσα στον χώρο, η ενεργοποίηση από το σπίτι θα σας αναγκάσει να αναλύσετε ένα πράγμα που δεν είστε εξοικειωμένοι ή να συνειδητοποιήσετε διαφορετικές λύσεις σε μια έλξη.

  • Κράτα το μυαλό σου στοχευμένο

Ο καθένας εργάζεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο, μερικά άτομα ευδοκιμούν σε μια πολυάσχολη ατμόσφαιρα με αμέτρητα πράγματα να συμβαίνουν γύρω τους, ενώ άλλα είναι ένα ήσυχο σπίτι με λίγη ή καθόλου απόσπαση της προσοχής. Η υποκριτική από το σπίτι σας προσφέρει την ευκαιρία να εμπλακείτε σε μια ατμόσφαιρα πτυχίου που σας ταιριάζει.

 

Μερικοί λόγοι για να φτάσετε από το σπίτι

Με την άφιξη του COVID-19 τον Μάρτιο του 2020, η ζωή όλων άλλαξε. Οι αλλαγές στο γεωγραφικό σημείο ήταν ένα τεράστιο μέρος αυτού, καθώς αρκετοί μεταπήδησαν στην υποκριτική από το σπίτι. Με το Delta Variant να μαίνεται επί του παρόντος στη χώρα της Βόρειας Αμερικής, οι εργοδότες και το προσωπικό της περιοχής επανεξετάζουν τις επιλογές για δράση από το σπίτι επ' αόριστον ή για καλό. Με αυτές τις πανδημίες και τις συμβουλές ασφαλείας, η μονάδα της περιοχής τους έχει αρκετούς λόγους να υπολογίζει από το σπίτι, ωστόσο, υπάρχουν επίσης πλεονεκτήματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν λειτουργεί εξ αποστάσεως. Εδώ η περιοχή συνδυάζει τα υψηλότερα πλεονεκτήματα της δράσης από το σπίτι.

  •  Αυξημένη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι συχνά άπιαστη με κάποιους τρόπους με τους οποίους, ωστόσο, η δράση από το σπίτι το καθιστά ευκολότερο. Δεδομένου του ανώτερου παραδείγματος, ας υποθέσουμε ότι ενώ δεν ταξιδεύετε, θα μπορείτε να έχετε 5 πολλές ώρες κάθε εβδομάδα για τον εαυτό σας. θα μπορείτε να πληρώσετε αυτό το σημείο αν το επιθυμείτε.

  • Αυξήστε τις ασφαλιστικές αποταμιεύσεις σας

Εάν εργάζεστε από το σπίτι, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε παίζοντας στο casino.netbet.gr, μια μέθοδος για να μειώσετε βιώσιμα τις τιμές εάν δεν μετακινείστε ή απλώς οδηγείτε λιγότερο είναι να επιλέγετε συνήθως ασφάλιση πληρωμής ανά μίλι. Με την ασφάλιση pay-per-mile, αποκτάτε απλώς τα χιλιόμετρα που οδηγείτε. Στη Metromile, οι πελάτες πληρώνουν ένα επιτόκιο και μια ονομαστική ποσότητα ανά μίλι, δημιουργώντας μια λογική λύση για τους απομακρυσμένους υπαλλήλους.

  • Πιο ψηλά για την ατμόσφαιρα

Εκτός από την πανδημία, έχουμε την τάση να αντιμετωπίζουμε και μια άλλη κρίση - την αλλαγή της θερμοκρασίας. έχουμε την τάση να βλέπουμε μια μονάδα επιφάνειας τρομερά πραγματικές επιπτώσεις με αύξηση των πυρκαγιών, ασταθείς καιρικές συνθήκες και καλύτερες θερμοκρασίες. Πολλά από αυτά προέρχονται από τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

 

  • Επιπλέον χρήματα εντός της τράπεζας

Σύμφωνα με μελέτη του Τμήματος Οικονομικής Ανάλυσης της FRS Bank of Kansas town, τα επιτόκια αποταμίευσης τετραπλασιάστηκαν, από 7,2% τον Δεκέμβριο του 2019 σε τριάντα τρία. 7 τμχ τον Απρίλιο του 2020. Το να έχετε επιπλέον χρήματα στην τράπεζα σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια χρημάτων και συνολική υγεία των χρημάτων, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ψυχική σας ευεξία και τα επίπεδα άγχους.

  • Ευελιξία τοποθεσίας

Θέλετε να είστε δεμένοι με μια γεωγραφική τοποθεσία για τη δουλειά σας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αντισταθμίσεις ανά μονάδα. Για παράδειγμα, θα επιβιβαστείτε σε έναν μητροπολιτικό χώρο όπως το μεγάλο μήλο ή το Σαν Φρανσίσκο για να βρείτε έναν σίγουρο τομέα ή να αποκτήσετε ευκαιρίες, ωστόσο, θα πρέπει ακόμη και να πληρώσετε μια καλύτερη αξία ζωής.

  • Υψηλότερη παραγωγικότητα

Ένα από τα πιο πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης λειτουργίας είναι η αυξημένη παραγωγικότητα. Αν και η ενεργοποίηση από το σπίτι θα πάρει χρόνο για να μην το κάνω, μακροπρόθεσμα, αρκετά από το προσωπικό συνειδητοποιούν ότι είναι λιγότερο αποσπασμένοι και ότι μπορεί να κάνουν πολλά μόνοι τους. Υπάρχουν συχνά λιγότερα συνέδρια ή ταχύτερα συνέδρια, λιγότερη συμμετοχή στο δράμα ή παροχή υπηρεσιών στο χώρο εργασίας και περισσότερος χρόνος για να ζητηθεί η απαραίτητη εργασία.

  • Ανοδική ψυχική κατάσταση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τελευταίο έτος και το 0,5 ήταν πολύ ενοχλητικό για όλους. Οι ζωές και οι ρουτίνες στρέφονται με λάθος τρόπο προς τα πάνω και ως εκ τούτου το στρες και το άγχος της πανδημίας έχουν έναν διορθωτή συμβολή με πραγματικά προβλήματα ψυχικής κατάστασης. Ωστόσο, ένας από τους πιο αποτελεσματικούς λόγους για να καταλάβετε από το σπίτι είναι η διαχείριση της ψυχικής κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια