GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



BLACK FRIDAY. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

  Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Ν. Γρηγοριάδη ο οποίος φιλοξενήθηκε στον  star 88.8 και τον Κοσμά Γεωργιάδη,  οι καταστηματά...

 


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Ν. Γρηγοριάδη ο οποίος φιλοξενήθηκε στον star 88.8 και τον Κοσμά Γεωργιάδη, οι καταστηματάρχες της Ξάνθης λειτουργούν πάντοτε στην λογική των χαμηλότερων τιμών και άρα η Black Friday δεν έρχεται να προσθέσει κάτι διαφορετικό και συνιστά στους καταναλωτές πριν αγοράσουν να κάνουν έρευνα αγοράς.

Επισημαίνει ότι ο εμπορικός σύλλογος δεν δέχτηκε μέχρι στιγμής καμία καταγγελία σχετικά με τις τιμές των προϊόντων που «συμμετέχουν» σε αυτή την περίοδο των προσφορών, καυτηριάζοντας παράλληλα την συμπεριφορά μεγάλων καταστημάτων όπου εμφανίζονται τιμές μείωσης της τάξης του 60-70% κάτι που όπως ανέφερε είναι ανέφικτο. Μιλώντας για το εορταστικό πρόγραμμα ανέφερε ότι στην ουσία είναι 2 Τετάρτες και δύο Κυριακές.

Βλέπει μία μείωση του τζίρου των εμπορικών καταστημάτων λόγω των διαδικτυακών αγορών αλλά, όπως επεσήμανε ο καταναλωτής της Ξάνθης γνωρίζει τον καταστηματάρχη και σίγουρα πληρώνει την ποιότητα που επιθυμεί να έχει.

  • Τέλος ανέφερε ότι το ενεργειακό κόστος σαφέστατα και επιβαρύνει τους καταστηματάρχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια