GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υποτονική η αγορά της Black Friday, άδεια τα περισσότερα καταστήματα

Υποτονικά κινήθηκε η αγορά της Ξάνθης εχθές, επίσημη ημέρα της Black Friday, παρά τις προσφορές στα περισσότερα καταστήματα αλλά και τον καλ...


Υποτονικά κινήθηκε η αγορά της Ξάνθης εχθές, επίσημη ημέρα της Black Friday, παρά τις προσφορές στα περισσότερα καταστήματα αλλά και τον καλό καιρό. Οι καταναλωτές που βγήκαν στην αγορά ήταν ελάχιστοι. Οι περισσότεροι, δε, από αυτούς απλά κοιτούσαν τις βιτρίνες χωρίς να αγοράσουν κάτι.

Το καταναλωτικό κοινό εμφανίζεται προβληματισμένο λόγω των δυσμενών οικονομικών εξελίξεων με αποτέλεσμα να υπάρχει συγκράτηση όσον αφορά τις αγορές, όσο καλές και να είναι οι προσφορές. Κάνουν έρευνα αγοράς πριν αγοράσουν κάτι και οπωσδήποτε αγοράζουν αυτά που τους χρειάζονται πραγματικά, περιμένοντας, πολλές φορές, να μειωθούν ακόμα περισσότερο οι τιμές.

Δυστυχώς, τα χρήματα δεν φτάνουν ούτε για τα βασικά. Άρα, πώς να ψωνίσουν, όταν δεν τους επιτρέπεται να ξοδέψουν ούτε το ελάχιστο; Οπότε, πηγαίνουν στα μαγαζιά μόνο και μόνο για να χαζεύουν τις βιτρίνες.

Η αγοραστική δύναμη των πολιτών συρρικνώνεται ολοένα και περισσότερο, ενώ ο πληθωρισμός αναμένεται να συνεχίσει να «καλπάζει» και κατά τους επόμενους μήνες, ενόσω η ενεργειακή κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως παραδέχεται, από την πλευρά του και ο εμπορικός κόσμος.

Ήταν αναμενόμενο, επομένως, με όλη αυτήν την απογοήτευση που υπάρχει στον κόσμο, με την έλλειψη χρημάτων και με το γεγονός ότι είχαν και έχουν να πληρώσουν πάρα πολλές υποχρεώσεις, να μην μπορούν να ψωνίζουν με άνεση. Ο κόσμος είναι σφιγμένος, γι’ αυτό και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα για τη χθεσινή Black Friday.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι, η Black Friday θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες καθώς έχει εξελιχθεί σε θεσμό που κρατά, τουλάχιστον, δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια