GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν φτάνει που μαύρες είναι οι μέρες που ζούμε, η Black Friday μας μάρανε…

Τελικά είμαστε η Χώρα των ακραίων αντιθέσεων, μιας και σε όλα πάμε με τακτική ή του ύψους ή του βάθους.


Τελικά είμαστε η Χώρα των ακραίων αντιθέσεων, μιας και σε όλα πάμε με τακτική ή του ύψους ή του βάθους.
Δεν μας φτάνει η κατάσταση με την ακρίβεια που βιώνουμε καθημερινά, με οικογένειες να μην μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους και να τους προσφέρουν τα απαιτούμενα, με την ενέργεια να έχει εκτιναχθεί στα ύψη και ο κόσμος να ζει έναν εφιάλτη, φέραμε και την Black Friday τρομάρα μας για να μπούμε στο κλίμα της παγκοσμιοποίησης.

Αντί να βάλουμε μυαλό από τα τόσα παθήματα που βιώσαμε ακολουθώντας τους ξένους, εμείς συνεχίζουμε να υιοθετούμε τα ξενόφερτα και αντί να τα προσαρμόζουμε στα δικά μας δεδομένα, προσαρμόζουμε τους εαυτούς μας στα δεδομένα αυτών με αποτέλεσμα να χάνεται και η ουσία.

Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός πως, από εκεί που ξεκίνησε η Black Friday οι εκπτώσεις είναι πραγματικές και όχι εικονικές ή με πολύ μικρό ποσοστό… Εξάλλου αν ακούσεις τους εμπόρους, όλοι διαμαρτύρονται πως οι ενδιάμεσες εκπτώσεις δεν προσφέρουν τίποτε και πως θα πρέπει να καταργηθούν, ενώ από την άλλη, τους πιάνει τρέλα με την Μαύρη Παρασκευή (Black Friday) και φουλάρουν με διαφημίσεις που κατακλύζουν το καταναλωτικό κοινό. Τελικά μήπως θα ταίριαζε περισσότερο η ονομασία Βλακ Friday αντί για Black!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια