GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με απευθείας ανάθεση 45.000 ευρώ και εντολή Τσέπελη, ο "ποταμός" με τα.... λαμπιόνια. Ήδη εγκαταστάθηκε!

   Οι επιταγές εστάλησαν στον Δήμο Ξάνθης, αναζητούνται λύσεις για να πληρωθεί ο "προμηθευτής" από τις υπηρεσίες!

  


Οι επιταγές εστάλησαν στον Δήμο Ξάνθης, αναζητούνται λύσεις για να πληρωθεί ο "προμηθευτής" από τις υπηρεσίες!
Με απευθείας ανάθεση ύψους 45.000 ευρώ, δόθηκε ο περίφημος "ποταμός" με τα λαμπιόνια στον Κούση, όπως αποκάλυψε ο "Μαχητής" και ναι μεν οι επιταγές ήδη εστάλησαν, ωστόσο οι Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης έχουν ... "σηκώσει" τα χέρια και προσπαθούν να δουν πως θα τον "πληρώσουν". καθώς στην υπηρεσία, δεν υπήρχε κωδικός προμήθειας τέτοιων υλικών και το χρήμα είναι πολύ...!

Ωστόσο ο γνωστός "Ποταμός" του Κούση ήδη έχει εγκατασταθεί στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης και σας μεταφέρουμε αποκλειστικά πλάνα από τις εργασίες τοποθέτηση από το συνεργείο του Δήμου Ξάνθης! Απόντος του πρώην αντιπεριφερειάρχη....Γροιλανδίας Δημήτρη Γαλανόπουλου.

Υπενθυμίζω ότι μια βδομάδα πριν, ο Δήμαρχος Τσέπελης θέλοντας να δώσει ιδιαίτερο τόνο της..."χλιδής" που "διέπει" πλέον τον σημερινό Δήμο Ξάνθης -ντροπή σας να μιλάτε κάποιοι για φτωχοποίηση της κοινωνίας- πρόβαλε με χαρά και ικανοποίηση μια ακόμη απευθείας ανάθεσή του χιλιάδων ευρώ σε υποστηριχτή του στις εκλογές, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το....μενού του Σεφ..... Αντώνη Πασχάλη, διευθυντή του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου στο τραπέζι που έδωσε προς τιμή του ο Κούσης στο σπίτι του!!!

Με εκλεκτούς συνδαιτυμόνες τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Βαγγέλη Κουρτίδη, τον "γυρολόγο" Περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Αμοιρίδη, τον "μεγαλοεργολάβο" με τα "βοσκοτόπια" Στάμο Τριμίτζιο και φυσικά τον αντιδήμαρχο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Μανώλη Φανουράκη....!

Απουσίαζε η αληθινή οικοδέσποινα του Δήμου, ενώ το γεύμα δεν "καλύφθηκε" με απευθείας ανάθεση, γιατί όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Τσέπελης, δεν πρέπει να προκαλούμε τον απλό κόσμο που ζει δύσκολες μέρες!

Η Ξάνθη του σήμερα...είναι εδώ. Ζούμε πλέον μια νέα εποχή! Με "φανταχτερά" μενού και ....σεφ που έχουν "καλοβολεφτεί" σε διπλές και τριπλές θέσεις Θαυμάστε τα νέα "λαμπιόνια" που δίνουν πλέον ... "φως" στους πολίτες. Ύψους μόνο 45.000 ευρώ!




 




Δεν υπάρχουν σχόλια