GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βρετανία: Έπιασε χρυσόψαρο 32 κιλών

  Ένας Βρετανός ψαράς έγινε αντικείμενο ζήλιας, αφού κατάφερε να πιάσει ένα χρυσόψαρο -τέρας σχεδόν 70 λιβρών (32 κιλών), που δυνητικά είναι...

 


Ένας Βρετανός ψαράς έγινε αντικείμενο ζήλιας, αφού κατάφερε να πιάσει ένα χρυσόψαρο -τέρας σχεδόν 70 λιβρών (32 κιλών), που δυνητικά είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο.
Ο Άντι Χάκετ, 42 ετών, έπιασε το μεγαθήριο, με το εύστοχο παρατσούκλι The Carrot, ενώ ψάρευε στις λίμνες Bluewater στη Σαμπάνια της Γαλλίας, ένα από τα κορυφαία σημεία για αλιεία κυπρίνου στον κόσμο, ανέφερε η Daily Mail.

«Πάντα ήξερα ότι το “Καρότο” ήταν εκεί μέσα, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έπιανα», είπε ο Hackett, διευθυντής της εταιρείας με έδρα το Worcestershire.



Δεν είναι ένα χρυσόψαρο αυτό καθαυτό, το τέρας της φύσης στο χρώμα της Fanta είναι στην πραγματικότητα ένα υβριδικό είδος δερμάτινου κυπρίνου και κυπρίνου koi, ψαριών που βρίσκονται συνήθως σε λίμνες.
Αυτό το συγκεκριμένο δείγμα, το οποίο φέρεται να είναι 20 ετών, προφανώς εισήχθη στις λίμνες πριν από 15 χρόνια «ως κάτι διαφορετικό για τους ψαράδες για να προσπαθήσουν να το πιάσουν», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Blue Water Lakes, Jason Cowler, στο USA Today.
«Από τότε μεγάλωσε και μεγάλωσε, αλλά δεν βγαίνει συχνά», είπε. «Είναι άπιαστη».

Δεν υπάρχουν σχόλια