GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σοκ στην Τουρκία: Σκύλος πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο ιδιοκτήτη του

Τραγικό τέλος είχε ένας 32χρονος Τούρκος ο οποίος φέρεται πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον σκύλο του, σε κυνήγι.


Τραγικό τέλος είχε ένας 32χρονος Τούρκος ο οποίος φέρεται πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον σκύλο του, σε κυνήγι.

Ο Οζγκούρ Γκεβρέκογλου, κυνηγούσε θηράματα με τους φίλους του στο οροπέδιο Κιζλάν στην επαρχία Σαμψούντας το περασμένο Σαββατοκύριακο, αναφέρει το Newsflash.

Ενώ η κυνηγετική εξόρμηση εκτυλίχτηκε πήγε χωρίς προβλήματα, το μοιραίο συνέβη την ώρα που ο κυνηγός μάζευε τα πράγματά του για να φύγει.

Ο Γκεβρέκογλου φέρεται να πως πήγε να βάλει τον σκύλο του στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, όταν η πατούσα του άγγιξε κατά λάθος τη σκανδάλη της γεμάτης καραμπίνας που είχε αφήσει, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και να τον σκοτώσει.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο κρατικό νοσοκομείο Alacam, αλλά κατά την άφιξη του διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην πρωτεύουσα της πολιτείας Σαμψούντα για νεκροψία, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις λεπτομέρειες του θανάτου του άνδρα, ο οποίος σημειώθηκε μόλις 10 ημέρες αφότου είχε γίνει πατέρας.

Δεν έχει διευκρινιστεί ποιο ζώο ήταν παρών την ώρα του δυστηχήματος. Ο Γκεβρέκογλου δημοσίευε στα social media φωτογραφίες με διάφορα κυνηγόσκυλα. Ορισμένα τουρκικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Γκεβρέκογλου δολοφονήθηκε και η δικαιολογία με τον σκύλο ήταν απλώς μια συγκάλυψη, ανέφερε το Newsflash.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι ερευνητές δεν έχουν βρει κανένα στοιχείο για εγκληματική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια