GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μοιράζουν Ευρωπαϊκά λεφτά! 28.396 ευρώ με απευθείας ανάθεση και στον Διαφωνίδη του "Εμπρός" απο το ΤΕΒΑ Ξάνθης!

  ΜΕ στόχο να "σβήσουν"  καπια ΜΜΕ  Δήμαρχος Τσέπελης και "παρέα" στο Δήμο Ξάνθης, ξεκίνησαν από τώρα την προεκλογική το...

 


ΜΕ στόχο να "σβήσουν" καπια ΜΜΕ Δήμαρχος Τσέπελης και "παρέα" στο Δήμο Ξάνθης, ξεκίνησαν από τώρα την προεκλογική τους καμπάνια, από τη μια μοιράζοντας με νέες ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ χιλιάδες ευρώ και μάλιστα από ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ σε συγκεκριμένα ΜΜΕ τα οποία έχουν μάλιστα "στρατολογήσει" ήδη και εναντίον άλλων υποψηφίων δημάρχων!!!
Αυτή τη φορά μάλιστα η νέα απευθείας ανάθεση του Φανουράκη που υπογράφει, δεν αφορά το γνωστό "δίδυμο", αλλά το παραπονούμενο "Εμπρός" της οικογένειας Γ. Διαφωνίδη !

Στο οποίο δόθηκε σήμερα 1 Νοεμβρίου 2022 απευθείας ανάθεση ύψους 28.396 ευρώ με υπογραφή Φανουράκη που είναι και ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας και καμπάνιας του Δήμαρχου Τσέπελη.

Συγκεκριμένα ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης υπέγραψε νέα απευθείας ανάθεση από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΤΕΒΑ ύψους 28.396 ευρώ στο "Εμπρός" στις 1 Νοεμβρίου 2022, "επιστρατεύοντας" από τώρα τα ταμεία του Δήμου Ξάνθης, προκειμένου να προωθούν το....ανύπαρκτο έργο τους μέχρι τις εκλογές της 8 Οκτωβρίου 2023 !!!

Ιδού αυτούσια όλη η νέα απευθείας ανάθεση του Φανουράκη στο "Εμπρός" του Διαφωνίδη!




Δεν υπάρχουν σχόλια