GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εμπορικά καταστήματα: Ανοιχτά την Κυριακή (27/11) – Έρχεται η Black Friday

  Ανοιχτά θα παραμείνουν αυτήν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΛΠΕ.

 


Ανοιχτά θα παραμείνουν αυτήν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΛΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Παρασκευή, είναι η Black Friday, ενώ τη Δευτέρα η Cyber Monday, με τα μαγαζιά να έχουν βγάλει ήδη προσφορές, ενώ αναμένεται να έχουν πολλή κίνηση από καταναλωτές.

Όπως τονίζει το ΣΕΛΠΕ, οι εταιρίες-μέλη του τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και τους υγειονομικούς κανόνες για τη προστασία του καταναλωτικού κοινού.

  • Η Black Friday

Η «Black Friday» είναι πάντα η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου και ουρές πελατών σχηματίζονται έξω από τα καταστήματα, οι οποίοι και περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν «δυνατές» προσφορές σε διάφορα προϊόντα.

Ο όρος «Black Friday» δεν ήταν γνωστός στα αυτιά των Ελλήνων πριν από μερικά χρόνια, καθιερώθηκε στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2015, ωστόσο από τη στιγμή που ξεκίνησε η εφαρμογή των εκπτώσεων την ημέρα αυτή, υπήρξε τεράστια ανταπόκριση από τους καταναλωτές, που σχηματίζουν ουρές στα μαγαζιά.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες πήγαν την ημέρα αυτή, ένα «βήμα» παρακάτω, αφού γίνονται εκπτώσεις όχι μόνο τη συγκεκριμένη Παρασκευή, αλλά και λίγες ημέρες πριν και μετά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό να προλάβει προσφορές, αλλά και στα καταστήματά τους να κάνουν περισσότερο τζίρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια