GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παράνομο το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ απο 26/9/2022! Η Ελένη Χατζηγεωργίου ήταν ΤΑΚΤΙΚΟ μέλος και όχι ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ!

Ποιος (και πως...), παρανόμησε Πρόεδρε του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Μπούτο; Πως ορίστηκε μετά την παραίτηση της Ελένης Χατζηγεωργί...


Ποιος (και πως...), παρανόμησε Πρόεδρε του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Μπούτο; Πως ορίστηκε μετά την παραίτηση της Ελένης Χατζηγεωργίου απο ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ και όχι ...αναπληρωματικό μέλος, η κυρία Κωνσταντίνα Βασιλούδη; Πως βρέθηκε η αντιπολίτευση με δυο μέλη στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ ενώ εκ του Νόμου, έπρεπε να έχει τρία μέλη;
Είναι θλιβερό για την τοπική αυτοδιοίκηση μια εφημερίδα (ο ΜΑΧΗΤΗΣ), να "ανακαλύπτει" εντελώς τυχαία (σ.σ. Μετά τις διευκρινίσεις Παπαχρόνη οτι δεν είναι μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΞ η Σοφία Παπαδοπούλου). Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, τι έκαναν; Δεν πήραν χαμπάρι τι συνέβη ή .... πήραν και "σιώπησαν" επίτηδες;!

Παράνομο είναι το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ που προέκυψε από την συνεδρίαση 12/26-9-2022 με εκ δόλου μάλιστα "εξαπάτηση" του Σώματος, αφού ενώ η παραιτηθεία απο μέλος της Δ.Σ. Ελένη Χατζηγεωργίου με αναπληρωματικό μέλος τον Μαρίνο Σδρέβανο, ήταν ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ και προτάθηκε σύμφωνα με το Νόμο απο την αντιπολίτευση (παράταξη Δημαρχόπουλου), τεχνηέντως έβαλαν στη θέση της δημότισσα απο την παράταξη του Δημάρχου Ξάνθης Μ. Τσέπελη και συγκεκριμένα την Κωνστανατίνα Βασιλούδη!

Και θα έπρεπε επομένως να αντικατασταθεί από νέος μέλος που θα πρότεινε η μείζονα αντιπολίτευση κι όχι ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ή ο αντ΄ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης!

(σ.σ. Αλήθεια γιατί δεν προτάθηκε η γνωστή δικηγόρος Δέσποινα Παρτσαλίδου;)

Τώρα ποιος εξαπάτησε ... ποιόν και πως τελικά βρέθηκε υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου Ξάνθης ...τακτικό μέλος (!) στη θέση της Ελένης Χατζηγεωργίου η οποία εμφανίστηκε στην εισήγηση απο δόλο ως...αναπληρωματικό μέλος της διοίκησης της ΔΕΥΑΞ, αυτό είναι ένα θέμα που οφείλει να εξετάσει και η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ αλλά και η Εισαγγελία Ξάνθης εφόσον καταφύγει κάποια δημοτική παράταξη ή έστω απλός δημοτικός σύμβουλος ή αυτεπάγγελτα, προκειμένου να αποκαλυφθεί η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ που έγινε "αντιληπτή" και κάποιοι την αποσιώπησαν συνειδητά, παραβιάζοντας τον Νόμο.

Με αποτέλεσμα στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ η αντιπολίτευση από 3 μέλη να μείνει μόνο ....δυο τακτικά μέλη και συγκεκριμένα τους: 1. Παυλίδου Ελισσάβετ (παράταξη Δημαρχόπουλου) και Φάνη Παπαδάκη (παράταξη Μελισσόπουλου)

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο "Μ"




Αναλυτικά και σύμφωνα με το επίσημο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, αναφέρονται τα παρακάτω:

ΑΠΟΦΑΣΗ

Από το αριθ.12/26-9-2022 πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης,

Αριθ. Απόφασης 109                                        Περίληψη

                               Αποδοχή παραιτήσεων και ορισμός μελών στο ΔΣ της

                               Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης

                               Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ) και συνεπής τροποποίηση της

                               αριθμ.201/2019 προγενέστερης απόφασης του

                               Δημοτικού Συμβουλίου

Στην Ξάνθη και στο Δημαρχιακό κατάστημα, σήμερα 26 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, στην αίθουσα των συνεδριάσεων του, ύστερα από την αριθμ.πρωτ.23811/22-9-2022 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που επιδόθηκε σύμφωνα με τον νόμο, στον καθένα από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και κοινοποιήθηκε στο Δήμαρχο Ξάνθης, και με την προεδρία τού Προέδρου Ιωάννη Μπούτου, για να συζητήσει και να πάρει αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν.3852/2010, ΦΕΚ 4940/14-6-2022 τ.Α΄.Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, γιατί σε σύνολο 41 δημοτικών Συμβούλων, βρέθηκαν παρόντες 30 δημοτικοί σύμβουλοι:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

1) Μπούτος Ιωάννης (Πρόεδρος)                         16) Μελισσόπουλος Σάββας

2) Αμβροσιάδης Παναγιώτης                             17) Μπεκήρ Ογλού Σουά

3) Ανταμπούφης Νικόλαος                               18) Παπά Σοφία

4) Ασκαρίδης Ηλίας                                    19) Παπαδάκης Θεοφάνης

5) Βογιατζής Κωνσταντίνος                             20) Παπαδοπούλου Σοφία

6) Γεωργιάδης Δημοσθένης                              21) Παπαϊωάννου Βασιλική Ανδρονίκη

7) Γουναρίδης Στυλιανός                               22) Σταματιάδης Σταμάτιος

8) Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος                           23) Τοπ Σινάν

9) Διαφωνίδης Χαράλαμπος                              24) Τσαϊρογλου Μανιώ

10) Ελευθεριάδης Απόστολος                            25) Τσακιρίδης Αφεντούλης

11) Ζερενίδης Ιωάννης                                 26) Τσαρεκτσή Τζενάν

12) Καλογερής Γεώργιος                                27) Φανουράκης Εμμανουήλ

13) Καμαρίδης Ιπποκράτης                              28) Χαριτωνίδου Ειρήνη

14) Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ                           29) Χατζηαντωνίου Αθανάσιος

15) Λύρατζης Πασχάλης                                 30) Χατζηθεοδώρου Γεώργιος

ΑΠΟΝΤΕΣ

1) Ηλιάδης Θωμάς                                      7) Παπαχρόνης Χρήστος

2) Θεοδωρίδης Αναστάσιος                              8) Παυλίδου Ελισάβετ

3) Ιγιαννίδης Στέφανος                                9) Σαββίδης Ματθαίος

4) Καφφετζής Κωνσταντίνος                             10) Σταυρακάρας Παναγιώτης

5) Μπαντάκ Σιαμπάν                                    11) Χασάν Ογλού Φερτούν

6) Παπαδόπουλος Κυριάκος

(οι οποίοι δεν προσήλθαν αν και νόμιμα προσκλήθηκαν)

 Στη συνεδρίαση δεν παραβρίσκεται ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης, παραβρίσκεται ο πρόεδρος τής Κοινότητας Κιμμερίων Εμίν Ογλού Αμέτ Ραμαδάν

Γίνεται μνεία ότι οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι, αποχώρησαν οριστικά από τη συνεδρίαση: Χαράλαμπος

Δημαρχόπουλος, Πασχάλης Λύρατζης, Σοφία Παπά, πριν την ψήφιση του ΕΗΔ, Κωνσταντίνος Βογιατζής, Γεώργιος Καλογερής, Θεοφάνης Παπαδάκης, Γεώργιος Χατζηθεοδώρου μετά την ψήφιση του θ2, Σινάν Τοπ Τζενάν Τσαρεκτσή μετά την ψήφιση του θ4, Ειρήνη Χαριτωνίδου, ήταν εκτός αιθούσης κατά τη συζήτηση και ψήφιση του θ5Ο Πρόεδρος Ιωάννη Μπούτος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, και έθεσε υπόψη του συμβουλίου στο 5ο θέμα της ημερήσιας διάταξη, την αριθμ.πρωτ.23765/22-9-2022 εισήγηση τού Αντιδημάρχου Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, η οποία έχει ως εξής:

«Σχετικά: Τις διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 1 Ν.1069/1980 Τη συστατική πράξη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ) όπως είναι σε ισχύ (Π.Δ.475/1985 ΦΕΚ 169/Α΄/7- 10-1985) Τις διατάξεις της παρ.1β του άρθρου 6 του Ν.2839/2000 Τις διατάξεις του εδάφιου 1 της παρ. 2 το άρθρου 6 του Ν.4623/2019 Τις διατάξεις του εδάφιου 1 της παρ. 6 του άρθρου 10 του Ν.4625/2019 Την με αρ.102/63900/13-9-19 Εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.(ΑΔΑ: 7Χ2Ρ465ΧΘ7-ΜΑΛ) Την από 15/07/2022 έγγραφη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μπαντάκ Σιαμπάν και τη δήλωσή του, από

ΑΔΑ: 6ΨΜ8ΩΚ8-ΕΔΕ

αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, Την με αριθ. 99/2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ Το με αριθ. πρωτ. 23329/19-09-2022 της παραίτησης της Χατζηγεωργίου Ελένης, Η αριθμ.πρωτ.23409/2022 αναφορά της προϊσταμένης Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, βαθμού Α’, Καλλιόπης Τζανόγλου

Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω σχετικά, καθώς και όπου στις διατάξεις νόμων, προεδρικώ διαταγμάτων και λοιπών κανονιστικών πράξεων, προβλέπεται ο ορισμός μελών στη διοίκηση των νομικών προσώπων των δήμων και των περιφερειών, καθώς και των συνδέσμων τους, κατά συγκεκριμένη αναλογία τα τρία πέμπτα (3/5) των μελών, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου, με τους Αναπληρωτές τους, υποδεικνύονται από τον δήμαρχο ή τον περιφερειάρχη, αντίστοιχα, και τα δύο πέμπτα

(2/5) από τις λοιπές παρατάξεις. Οι υποδείξεις αυτές του κ. δημάρχου είναι δεσμευτικές για το συμβούλιο, εισηγούμαι την αντικατάσταση των μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ), σύμφωνα με διατάξεις του άρθρου 255 του Ν.3463/2006 όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει σε συνδυασμό με την εγκύκλιο 99/29-4-2020 του Τμήματος Νομικών Προσώπων Τ.Α. του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και όλα τα αναφερόμενα σχετικά από αναφορά τής υπηρεσίας».

Επακολούθησε συζήτηση και πλήρης περιγραφή των συζητηθέντων, βρίσκεται καταγεγραμμένη σε ηλεκτρονική μορφή που τηρείται στο αρχείο του γραφείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σάββας Μελισσόπουλος, Βασιλική Ανδρονίκη Παπαϊωάννου, Μανιώ Τσαϊρογλου, ψήφισαν Λευκό.

Τέλος ο Πρόεδρος κάλεσε το Σώμα να αποφασίσει σχετικά.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ύστερα από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων έχοντας υπόψη του την εν λόγω εισήγηση
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Α) Αποδέχεται την από 15-7-2022 παραίτηση τού δημοτικού συμβούλου Σιαμπάν Μπαντάκ από αναπληρωματικό μέλος τού ΔΣ και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ)

Β) Αποδέχεται την από 19-09-2022 παραίτηση τής Ελένης Χατζηγεωργίου, από αναπληρωματικό μέλος τού ΔΣ και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ).

Γ) Τροποποιεί την αριθμ.201/2019 προγενέστερη απόφασή του, σχετικά με: «Ορισμός έντεκα (11) μελών

Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ) και των αναπληρωτών τους, ορισμός προέδρου και διάρκεια της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου» και συγκεκριμένα στο αποφασιστικό μέρος της, στη θέση του παραιτηθέντος Σιαμπάν Μπαντάκ ορίζει τον δημοτικό σύμβουλο Ηλία Ασκαρίδη και στη θέση τής Ελένης Χατζηγεωργίου, ορίζει τη δημότισσα Κωνσταντίνα Βουλγαρίδου.

Κατά τα λοιπά, η με αριθμό 201/2019 ισχύει ως έχει.

Μειοψήφησε ο δημοτικός σύμβουλος, Νικόλαος Ανταμπούφης, διότι όπως δήλωσε κατά την άποψή του, είναι μία απόφαση, η οποία δεν λαμβάνει υπόψη τούς λόγους παραίτησης του δημοτικού συμβούλου και της δημότισσας και δεν είναι προϊόν διαβούλευσης.

Συντάχθηκε το πρακτικό αυτό και υπογράφτηκε όπως ακολουθεί.

                            ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος                                                      Τα μέλη

Ιωάννης Μπούτος                                                 (Ακολουθούν υπογραφές)

(Υπογραφή)

                            Ακριβές απόσπασμα

                            Ξάνθη 27-9-2022

                            Με εντολή Δημάρχου

                            Η Ειδική Γραμματέας του Δημ.Σ/λίου

                            Μαρία Άννα Ανδρέου

ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Τα παραπάνω λέει λοιπόν η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, με ένα ωστόσο συνειδητό λάθος που παραβιάζει την Νομοθεσία!

Και επαναλαμβάνουμε: Αναφέρεται και αντικαθίσταται ως.... ΑΝΑΠΑΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ τέλος απο το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ η Ελένη Χατζηγεωργίου, ενώ αυτή ήταν ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ (από την αντιπολίτευση), με αναπληρωματικό τον Μαρίνο Σδρέβανο (επίσης απο την αντιπολίτευση)!!!

Και παράνομα το Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης όρισε στη θέση της παραιτηθείσας Ελένης Χατζηγεωργίου (εκπρόσωπος της παράταξης Δημαρχόπουλου) τη ...δημότισσα Κωνσταντίνα Βουλγαρίδου (απο την παράταξη του Δήμαρχου Ξάνθης) που εισηγήθηκε ο παρών αντ' αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης, που ήταν πρόταση ωστόσο της δημοτικής αρχής Τσέπελη.

Και η οποία στη συνέχεια ενώ υποτίθεται ότι αντικατέστησε αναπληρωματικό μέλος, βρέθηκε ΤΑΚΤΙΚΟ μέλος του Δ.Σ. και συμμετείχε με αυτήν την ιδιότητα σε όλες τις συνεδριάσεις που ακολούθησαν ψηφίζοντας από 27/9/2022 υπέρ των εισηγήσεων του .... Προέδρου Ι. Καμαρίδη!

Κι έτσι η αντιπολίτευση αντί τριών μελών στο Δ.Σ. σύμφωνα με τον Νόμο, βρέθηκε με... δυο και συγκεκριμένα την Παυλίδου Ελισσάβετ και τον Φάνη Παπαδάκη!!!

Με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος Ιππκράτης Καμαρίδης να βρεθεί με έναν ...επί πλέον μέλος στο σύνολο των 9 μελών του Δ.Σ.!!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ  ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΟΥ ΕΤΟΣ 2020

Το με αριθ.24/14-4-2020 έγγραφο του σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑΞ περί αντικατάστασης

εκπροσώπου 8. Την από 01/07/2020 έγγραφη παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Παπαχρόνη Ιωάννη
από αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, 9. Την με αριθ. πρωτ. 26862/9-10-20 αναφορά της
Δ/νσης Διοικητικών 10. Την με αριθ. 99/2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ 11. Το με αριθ. πρωτ. 3412/19-8-2020
έγγραφο της ΔΕΥΑΞ με την κοινοποίηση της παραίτησης της κας Κανσίζογλου Μαρίας 12. Τις με
αριθμ.25349/26-9-2019 και 8673/26-2020 γνωμοδοτήσεις της Νομικής Υπηρεσίας και 13. Το με αριθμό
πρωτοκ. 36719/15-6-2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση
Μακεδονίας Θράκης Σύμφωνα με την αριθ.πρωτ.26862/9-10-20 αναφορά της Δ/νσης Διοικητικών, έχουν
κατατεθεί στο Δήμο μας: α) Το με αριθ.24/14-4-2020 έγγραφο του σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑΞ περί
αντικατάσταση εκπροσώπου, β) Η από 01/07/2020 έγγραφη παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ.
Παπαχρόνη Ιωάννη από αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ και γ) Η με αριθ.3140/30-7-2020
παραίτηση της Μαρίας Κανσίζογλου από μέλος του Δ.Σ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Α) Αποδέχεται, σύμφωνα με την εισήγηση, α) την από 1-7-2020 παραίτηση του δημοτικού συμβούλου
Ιωάννη Παπαχρόνη, από αναπληρωματικό του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης &
Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ), β) την από 30-7-2020 παραίτηση της Μαρίας Κανσίζογλου, από
τακτικό μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ)

Β) Ορίζει, κατά την δεσμευτική υπόδειξη του Δημάρχου, τον δημοτικό σύμβουλο, Γεώργιος
Καλογερής, ως νέο αναπληρωματικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης
Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ) μετά την παραίτηση του αναπληρωματικού μέλους
Ιωάννη Παπαχρόνης, ύστερα από την από 1-7-2020 αίτησή του και την Ελένη Χατζηγεωργίου, ως νέο τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης
Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ) μετά την παραίτηση της Μαρίας Κανσίζογλου, ύστερα από την από 30-7-2020 αίτησή της.

Γ) Τροποποιεί την με αριθμό 201/2019 προγενέστερη απόφασή του και συγκεκριμένα, στο
αποφασιστικό μέρος της, ορίζει α) τον δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Καλογερή, (κατά την
δεσμευτική υπόδειξη του Δημάρχου), στη θέση του παραιτηθέντος Ιωάννη Παπαχρόνη, από αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΞ,

β) την Ελένη Χατζηγεωργίου, στη θέση της παραιτηθείσας Μαρίας Κανσίζογλου, από τακτικό μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΞ .

Κατά τα λοιπά, η με αριθμό 201/2019 προγενέστερη απόφασή του, ισχύει ως έχει, η οποία μετά και την ανωτέρω τροποποίηση, έχει ως εξής:

Τον ορισμό των παρακάτω μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης
Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ) :
1. Παναγιώτη Αμβροσιάδη με αναπληρωτή τον Ιωάννη Ζερενίδη,
2. Σουά Μπεκήρ Ογλού με αναπληρωτή τον Σιαμπάν Μπαντάκ
3. Απόστολος Ελευθεριάδης με αναπληρώτρια την Ειρήνη Χαριτωνίδου
4. Λεβέντ Καρά Οσμάν με αναπληρωτή τον Εμμανουήλ Φανουράκη
5. Θεοφάνη Παπαδάκη με αναπληρωτή τον Γεώργιο Καλογερή
6. Ελισάβετ Παυλίδου με αναπληρώτρια την Σοφία Παπά
Εκπρόσωπος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τον Φώτη Μάρη με αναπληρωτή Παναγιώτη Αγγελίδη
Εκπρόσωπος των εργαζομένων τον Γεώργιο Καμπερόπουλο, με αναπληρωτή τον Θεόδωρο Χατζούδη.
Τους δημότες Χρήστο Μούρκα και Ελένη Χατζηγεωργίου, με αντίστοιχους αναπληρωτές τους δημότες Χαρίκλεια Καπαγερίδου και Μαρίνο Σδρέβανο.
Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ) ορίζεται ο
δημοτικός σύμβουλος Ιπποκράτης Καμαρίδης, σύμφωνα με την αριθμ.1500/25-9-2019 απόφαση του
Δημάρχου Ξάνθης.
Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου και λήγει μόλις εγκατασταθούν τα νέα μέλη.

Συντάχθηκε το πρακτικό αυτό και υπογράφτηκε όπως ακολουθεί.
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος Τα μέλη
  • Ιωάννης Μπούτος (Ακολουθούν υπογραφές)
  • (Υπογραφή) Ακριβές 30-12-2020
  • Με εντολή Δημάρχου
  • Η Ειδική Γραμματέας του Δημ. Σ/λίου
  • Μαρία Άννα Ανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια