GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΡΕΜΙΕΡΑ του Γ.Σ. ΞΑΝΘΗ την Κυριακή 13 Νοεμβρίου (15.00) με την Χρυσούπολη. Φίλαθλοι της Ξάνθης, όλοι στο γήπεδο!

  Με τιμή εισιτηρίου 10 και 5 ευρώ στην είσοδο ή μπορείτε να πάρετε ένα διαρκείας των 50.00 ευρώ και να σας στοιχίζει κάθε παιχνίδι 3 ευρώ, ...

 


Με τιμή εισιτηρίου 10 και 5 ευρώ στην είσοδο ή μπορείτε να πάρετε ένα διαρκείας των 50.00 ευρώ και να σας στοιχίζει κάθε παιχνίδι 3 ευρώ, ο Γυμναστικός Σύλλογος ΞΑΝΘΗ κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15.00 στο γήπεδο του ΑΟΞ με ένα...γειτονικό ντέρμπι, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Χρυσούπολης για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Όπως δήλωσε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο Μπάμπης Χατζημεστής, η ομάδα στην πρεμιέρα θα βγει με την παλιά κιτρινόμαυρη στολή του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης μέχρι το Πρωτοδικείο να εγκρίνει την μετονομασία της ομάδας σε Γ.Σ. Ξάνθη, ωστόσο μέσα στον Δεκέμβριο 2022 θα ντυθεί στα...κόκκινα! 

Παράλληλα κόκκινες έγιναν οι κερκίδες και έγιναν ήδη οι ανάλογες αλλαγές, ενώ δύο μορφές του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου δυναμώνουν ήδη το ream της ομάδας.

Πέρα δηλαδή από τους  Μπάμπη Χατζημεστή.  Μπάμπη Χατζημεστή, Μάκη Μπογιατζίδη και τον παίκτη-γυμναστή Γιώργο Κατρανίτσα προστίθενται ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟΞ, Αλέκος Μαλαδένης αλλά και ο ιστορικός φροντιστής του ΑΟΞ, Χουσείν Τσιτάκ.

 Η καρδιά μας χτυπάει ΞΑΝΘΗ, ενώ όπως αποκάλυψε ο Μπάμπης Χατζημεστής, είχε ραντεβού με 4 μέλη των XanthiFans που του γνωστοποίησαν οτι θα στηρίξουν την προσπάθειά του! 

Μια ζωή ΞάΝΘΗ! Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 15.00 όλοι στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ. Εκεί που γράφτηκαν οι πιο μεγάλες επιτυχίες του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια