GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Όλη η απόφαση καταπέλτης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το έργο των 10 εκατ. ευρώ της ΔΕΥΑΞ!

ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ: Δεν είναι μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ η δημοτική σύμβουλος Σοφία Παπαδοπούλου της ΑΓΑΠΗΣ, έβαλε "δικιά" του ως μέλος ο ...


ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ: Δεν είναι μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ η δημοτική σύμβουλος Σοφία Παπαδοπούλου της ΑΓΑΠΗΣ, έβαλε "δικιά" του ως μέλος ο Τσέπελης!
Δείτε τον φωτογραφικό διεθνή (!) διαγωνισμό του Ιπποκράτη Καμαρίδη που απέρριψε το Ελεγκτικό Συνέδριο για να δώσει το έργο στην εταιρεία της Κομοτηνής που ήθελε!!!


Διαψεύδει με δηλώσεις του στον Σταύρο Μωραίτη ο πρώην (αλλά και νυν!) ηγέτης της ΑΓΑΠΗΣ Γιάννης Παπαχρόνης για την συμμετοχή της δημοτικής συμβούλου Σοφίας Παπαδοπούλου στο σημερινό Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ και λέει οτι, "δεν είναι μέλος, ο Τσέπελης έβαλε άλλο μέλος της δικής του επιλογής...", είπε χαρακτηριστικά διαψεύδοντας τις φήμες που διοχετεύουν ορισμένοι ότι "αυτή με το Σουά, τον Γιώργο Καμπερόπουλο ως εκπρόσωπο του Σωματείου Εργαζομένων και τον Μούρκα των 1.710 ευρώ τον μήνα ενδέχεται να είναι οι "4" που ψηφίσουν το επίμαχο θέμα που χαρακτηρίζεται ως ένα απο τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διεθνών διαγωνισμών!!!

Για το συγκεκριμένο θέμα έχουμε κι άλλα στοιχεία που θα δημοσιεύσουμε προσεχώς, ενώ ο Γ. Παπαχρόνης είπε στον Σταύρο Μωραϊτη οτι "η δημοτική παράταξη ΑΓΑΠΗ" θα δημοσιεύσει αυτούσιο ποιο είναι το σημερινό Διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ καθώς πλην του ΣΟΥΑ κανείς άλλος απο τα μέλη-αντιδημάρχους ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ το θέμα που έχει ήδη εισάγει δυο φορές στο Δ.Σ. ο Πρόεδρος Ι. Καμαρίδης.

Δημοσιεύουμε αυτούσια την απόφαση καταπέλτη του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ και προτρέπουμε τους μηχανικούς ιδιαίτερα που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς δημοσίων έργων, δημοτικών επιχειρήσεων και δήμων να διαβάσουν καλά την απόφαση!!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια