GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΤάΝΤΙΑ ΠΟΛΗΣ! Βρωμιά, δυσωδία και... πεταμένα παπούτσια μέσα στο σιντριβανάκι!

  Φρου-φρου, αρώματα, μυτερά παπούτσια, απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ στα «παπαγαλάκια» και δεν μπορεί ο Δήμαρχος Τσέπελης επί 5 μήνες ν...

 

Φρου-φρου, αρώματα, μυτερά παπούτσια, απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ στα «παπαγαλάκια» και δεν μπορεί ο Δήμαρχος Τσέπελης επί 5 μήνες να λειτουργήσει ούτε ένα... σιντριβανάκι!!
Ανύπαρκτος Δήμαρχος, ανύπαρκτη αντιπολίτευση και αντιδήμαρχοι που παίρνουν τις αντιμισθίες και κάθονται! Σε ολόκληρη τη διαδρομής Εκτενεπόλ - Νοσοκομείο –Καλλιθέα, δεν υπάρχου δυο καλαθάκια για να πετάνε οι περιπατητές τα σκουπίδια και τις... μάσκες τους!



Βρωμιά, δυσωδία και… πεταμένα παπούτσια μέσα στο σιντριβανάκι! Αυτή ήταν η εικόνα χθες Δευτέρα μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της δημαρχίας Ξάνθης.

Δεν χρειάζονται πολλές λέξεις, αφού μια εικόνα δείχνει πλήρως την σημερινή κατάντια της πόλης με έναν Δήμαρχο που δεν δικαιολογείται επειδή είναι απόφοιτος δημοτικoού και αυτήν την παιδεία έχει, ή ότι περισσότερο ασχολείται με τις επιχειρήσεις του και τις... φωτογραφίες με μυτερά παπούτσια και τα κουστούμια του.

Φρου-φρου, αρώματα, απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ στα «παπαγαλάκια» που ο γνωστός επί των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Φανουράκης της «γριούλας» έχει «στρατολογήσει» να ρίχνουν «λάσπη» και... μοντάζ στα μοντάζ, στις εμμονικές πρακτικές του ή στον... Σάββα Μελισσόπουλο και τον πρώην συνέταιρό του Πάνο Σταυρακάρα γιατί μαζί με τον Αμοιρά, τον ΠΕΤΑΞΑΝ από το γνωστό τζοκεράδικο!

Αυτοί δηλαδή που υπόσχονταν παραμονές δημοτικών εκλογών 2019 ότι σε... 6 μήνες θα κάνουν ανοιχτό κολυμβητήριο και θα λειτουργούσαν σε λίγους μήνες το νυν κολυμβητήριο, όχι δεν μπορούν εδώ και μήνες να «λειτουργήσει» το σιντριβανάκι της πλατείας, αλλά αδιαφορών παντελώς ακόμη κι αν έχει... μετατραπεί σε «χαβούζα», με λιμνάζοντα νερό κλπ.

Κι όλα αυτά, όταν ο εκ Δροσερού νυν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χασάν Ογλού Φερτούν όταν ανέλαβε στη θέση του παραιτηθέντος Σιαμπάν Μπαντάκ, καυχιόταν ότι θα κάνει... «λαμπίκο» τη Ξάνθη!!!


Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο μάλιστα έκαιγαν μέσα στο σιντριβάνι και οι... «τζάμπα λάμπες» 24 ώρες το 24ωρο, προφανώς γιατί γίνεται... «οικονομία» στην ενέργεια λόγω του πολέμου Ρωσίας - Ουκρανίας!!!
  • Θλίψη για την κατάντια της πόλης της Ξάνθης!
Ανύπαρκτος Δήμαρχος, ανύπαρκτη αντιπολίτευση και αντιδήμαρχοι που παίρνουν τις αντιμισθίες και κάθονται βγάζοντας φωτογραφίες!

(σ.σ. Κυρία Μανά αληθεύει οτι το βράδυ της Δευτέρας συνεργείο του Δήμου υπό την εποπτεία του....Τσέπελη καθάριζε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ στη Χρύσα; Κι όταν είδε οτι τον βγάζουν....φωτογραφία. ανέβηκε στο υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ κι όπου φύγει, φύγει;)

ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ

Μάλιστα χθες στην «Ανοιχτή γραμμή», για να δείτε το απόλυτο τίποτα από τη σημερινή δημοτική αρχή κατήγγειλε τα παρακάτω:

1. Σε ολόκληρη τη διαδρομής Εκτενεπόλ - Νοσοκομείο –Καλλιθέα, δεν υπάρχουν δυο κάδοι ή καλαθάκια για να πετάνε οι περιπατητές τα σκουπίδια και τις... μάσκες τους!

2. 
Ενώ έχει αναπλαστεί το ΚΑΠΗ της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ παραμένει κλειστό, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται τα 30-35 μέλη του και να πηγαίνουν στο κεντρικό ΚΑΠΗ Ξάνθης

Εδώ και 3.5 χρόνια... φρου-φρού, φωτογραφίες, δελτία τύπου και... το απόλυτο τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια