GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ! ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ!

  Ο έντιμος και καθαρός παθολόγος γιατρός, πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης στις δημοτικές εκλογές του 2019 που παραιτήθηκε εξ’...

 


Ο έντιμος και καθαρός παθολόγος γιατρός, πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης στις δημοτικές εκλογές του 2019 που παραιτήθηκε εξ’ αιτίας του Τσέπελη και της παρέας του με μια έντιμη και καθαρή επιστολή, σχολίασε μονολεκτικά τις πρακτικές και το επί 2 χρόνια περίπου «δούλεμα» του γνωστού Παπαχρόνη με τους «4» μέχρι να την κάνει με… «ελαφριά» πηδηματάκια μετά από συναντήσεις των… συναντήσεων!

-Μπορεί να πάει όπου θέλει ο κύριος Παπαχρόνης, εγώ έδωσα το λόγο μου και θα κατέβω με τον Σάββα Μελισσόπουλο ξεκαθάρισε!!!

Και σχόλιο ουδέν, αφού ευθύς εξ’ αρχής εγώ υποστήριζα και υποστηρίζω ότι «ένας Παπαχρόνης, μόνο ζημία προκαλούσε στους «4»! Αλλά ο ηγέτης Σάββας Μελισσόπουλος επέμενε… και ιδού το αποτέλεσμα.

(σ.σ. Και να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος έφτασε στο σημείο να μου στέλνει και μηνύματα κάποτε στο κινητό μου και να μου λέει, μόνο εμείς οι δυο απομείναμε  που δεν πήγαμε με τον… 

Τσέπελη. Απλώς να μειδιάσω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια