GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χωρίς ίχνος προγράμματος, ιδεών, προτάσεων και οράματος η παρουσία του Αθ. Κριτσίνη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων

Με θέμα συνεδρίασης το Τεχνικό Πρόγραμμα 2023 του Δήμου… Και μετά διαμαρτύρονται γιατί δεν τους επιλέγει ο κόσμος για να διοικήσουν.


Με θέμα συνεδρίασης το Τεχνικό Πρόγραμμα 2023 του Δήμου… Και μετά διαμαρτύρονται γιατί δεν τους επιλέγει ο κόσμος για να διοικήσουν.

  Με καταγγελίες επί των καταγγελιών και φυσικά χωρίς ίχνος λογικής, αφού χρεώνουν στον Δήμαρχο Αβδήρων αλλά και την παράταξή του την οποιαδήποτε καθυστέρηση από πλευράς εργολάβων σε έργα που λαμβάνουν χώρα στα Διοικητικά όρια του Δήμου, προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση και περιμένουν από τους δημότες Αβδήρων να τους ψηφίσουν για να τους εκλέξουν.

Χωρίς κανέναν προγραμματισμό, κανένα πρόγραμμα, καμία ιδέα, καμία πρόταση και προπαντός κανένα όραμα, παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας, ο Σάκης Κριτσίνης και αφού τόνισε πως καταθέτει την περσινή του πρόταση (δηλαδή τίποτα καινούργιο) άκουσε τον Σ. Γαλανόπουλο που δήλωσε πως θα ψηφίσει ότι και ο Β. Τσολακίδης στο θέμα που αφορούσε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2023 και βροντοφώναξε πως και αυτός ψηφίζει ότι και ο Β. Τσολακίδης.

Το τι είπε για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το ‘23 ο Β. Τσολακίδης!!! 

Μα το απόλυτο τίποτα, μιας και δεν έλειψε για ακόμα μια φορά, να καταγγέλλει και να αναθεματίζει, αναμασώντας και πάλι την ίδια καραμέλα πως η Διοίκηση Τσιτιρίδη δεν έχει κάνει έργο και πως όλα είναι έργα από την εποχή που ήταν Δήμαρχος ο ίδιος και είναι όλα δικές του ιδέες.

Μα άμα όλα αυτά είναι δικά σου αγαπητέ Βασίλη, τότε γιατί ο κόσμος δεν σε εξέλεξε Δήμαρχο και σε κατέταξε στην 3η θέση στις περασμένες εκλογές!!! 

Και αλήθεια, είναι δυνατόν να μιλάς για έργα που αφορούν μόνο τις περιοχές του πρώην Δήμου Σελέρου και όχι για Βιστωνίδα και Άβδηρα!!! Άντε συνεχίστε να ψάχνετε κανένα έργο στο οποίο καθυστερεί ο εργολάβος που φέρει αποκλειστικά την ευθύνη μέχρι την παράδοσή του, πράγμα που επιλεκτικά το αγνοείτε και ξαναεκτοξεύετε τα βέλη σας κατά του Δημάρχου Αβδήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια