GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκλογές πραγματοποιήθηκαν στον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης για την ανάδειξη νέων μελών του ΔΣ… Νέος Πρόεδρος ο Ι. Σπανόπουλος

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης για την ανάδειξη νέων μελών του ΔΣ και όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο νυν Π...


Εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης για την ανάδειξη νέων μελών του ΔΣ και όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο νυν Πρόεδρος Αναστάσιος Καραδέδος δεν ήταν ξανά ενδιαφερόμενος για κάποια θέση και δεν έθεσε υποψηφιότητα, τονίζοντας πως ο Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης έχει άξια μέλη τα ποια μπορούν να φέρουν εις πέρας το έργο του.

Σύμφωνα λοιπόν με την καταμέτρηση, τα αποτελέσματα που βγήκαν από την κάλπη, εκλεγούν τους ακόλουθους γιατρούς οι οποίοι σε συνεδρίαση, θα ψηφίσουν για να εκλέξουν το νέο ΔΣ:

Ιωάννης Σπανόπουλος, Αναστάσιος Φελεκίδης, Άγγελος Γκουτζουβελίδης, Μάρθα Ανδρέου, Παγώνα Χούχου, Αθανάσιος Πλατής, Πολυξένη Μπρίκα, Δημήτρης Νικηφορίδης, Κωνσταντίνος Γκαγκαλίδης, Μηδιούρα Τριανταφυλλιά, Σουλιώτης Απόστολος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η συνεδρίαση για την εκλογή κατανομής αξιωμάτων, θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και όπως ιατρικοί κύκλοι αναφέρουν, πρόεδρος θα αναλάβει ο Ιωάννης Σπανόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια